Вторник, 21 Август 2018
Вторник, 09 Януари 2018 09:05

Иилиян Василев: Тепърва предстоят показни убийства, преразпределят се порции в момента

"Какво излиза - ако МВР даде някаква версия и тя излезе ялова, го изкарват операция по умишлено управление на слухове, т.е. тънка работа, за да заблудят издирваните. Ако случайно излязат прави - вечна слава. Няма губеща позиция. Дребен тарикатлък, нищо че е измислен на високо място". Така кйоментира във Фейсбук последните брутални убийства бившият ни посланик в Русия Илиян Василев. 

"За мен тезата, че самоубилият се Росен е извършител на масовото убийство "кънти" на кухо. Мотиви, оръжия. Пак питам - откъде взехте ДНК материала на Росен, за да го "заковете" като убиец, преди да се самоубие? Внимавайте с отговора - след като от близо десет години се крие и преди това е бил по затвори, значи от тогава имат ДНК профил? То е факт, че Националната ДНК лаборатория заработи от 2000 година, но масовото сканиране на крими контингента е едва от последните години", пише още Василев. 

"След убийството на Петър Христов - вече съм сигурен - организираната престъпност е активирана, вероятно с политически цели, защото става въпрос за края на модела и нуждата от преразпределение на порциите. Въпросът е Кой? кого страхува. Единствено сигурно - това не е последното убийство и че МВР не насмогва на версиите. Очаквайте до ден - МВР да излезе с версия за убиеца на Петър Христов, в момента преглеждат контингента за да изберат подходящия-
То е ясно, че залавянето на убийците е трудна работа", коментира бившият ни посланик.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 09 Януари 2018 09:05
  Илиян Василев: Гинка легитимира парите на топ политици и на организираната престъпност със схема за пране на пари

  Каква е логиката българските банки да участват с парите на български вложители през кредити, обезпечени с пари от офшорна класическа схема на пране да финансират сделка, при която истинските собственици остават зад кадър, а посредникът - фасадата Инерком, печели комисионни.

 • Вторник, 09 Януари 2018 09:05
  Ген. Кирчо Киров: Петър Христов е дължал пари, убит е заради връзки със сенчестия бизнес

  Разстрелът му по-скоро е знак за преразпределяне на бизнес територии, а не на политическа поръчка. Познавах Христов, не мисля, че е бил руски спецназ. От МВР издъниха бизнесмена, като го осветлиха по делата "Наглите" и "Килърите", категоричен е бившият шеф на разузнаването.

 • Вторник, 09 Януари 2018 09:05
  Показно разстреляният бизнесмен Петър Христов бил в руския спецназ

  Христов разказвал как е живеел в Москва, участвал в операции на спецназа, после бил охранител на бар

  Показно разстреляният в София бизнесмен Петър Христов е споделял, че "кариерата" му е започнала като част от руския спецназ, където е бил с офицерски чин. Това разказа в предаването "120 минути" по БТВ проф. Михаел Бар-Зоар, журналист, бивш депутат в израелския Кнесет и изследовател на МОСАД.

  Той определи Христов като "много добър приятел" и допълни, че е трябвало да му гостува в началото на тази година. Проф. Бар-Зоар разказа за свой разговор с него, състоял се в Париж в Деня на Холокоста.

  Петър ми разказа за своето минало като офицер в спецназ в Русия. Той започна своята кариера в Москва, в спецназа – това го чух за пръв път от него, разказа професорът.

  Христов му разказал как живеел в Москва, участвал в операции на спецназа, после бил охранител на бар, купил бара: "Той не беше човек, който търси да се хвали, после разбрах, че с други хора не е говорил за това".

  Професорът беше категоричен, че няма никакво обяснение защо Петър Христов е бил убит.

  Това не е единствената му връзка с нашата страна. Роден в България, той е пряк свидетел на спасяването на българските евреи.

  Определя двете години, прекарани в с. Горско Сливово като най-хубавите от живота си: "Бях едно разглезено хлапе от София, докараха ме там при селяните, истинските хора, животните, отнасяха се прекасно".

  Той беше категоричен, че "всички слоеве от българския народ" са застанали зад каузата за спасяване на евреите. Това се е усетило даже в действията на профашисткото мнозинство в парламента: "Те казаха "Ние обичаме Германия, съюзници сме, обаче не пипайте нашите евреи!".

  Именно с издирването и ареста на един от главните виновници за Холокоста – Адолф Айхман, МОСАД след войната прави една от най-успешните си операции. До нея проф. Бар-Зоар поставя и друга – ликвидирането на "Черния септември", групировката, отвлякла и убила израелски атлети по време на олимпиадата в Мюнхен.

  Понеже тези хора трябва да бъдат убити, понеже имате позволение да убивате, хората в МОСАД трябва да са най-моралните хора, категоричен е професорът, който е бил биограф на Давид Бен Гурион и Шимон Перес.

  Признава си, че е бил озадачен от информацията, че ЦРУ е превеждало на йорданския крал Хюсеин по 1 млн. долара всяка година в продължение на 20 г. „В тайния свят винаги има изненади”.

Оставете коментар