Вторник, 19 Юни 2018
Четвъртък, 15 Февруари 2018 07:58

Христо Комарницки: От къде премиерът знае каква заплата получава Хекимян?

"От къде и защо Борисов знае каква е заплатата на Хекимян в една частна фирма?". Това попита в социалната мрежа Фейсбук карикатуристът Христо Комарницки. Той допълни: "Единствената сила, която притежава Борисов, е вашата слабост. Той знае, че може да се „договори”, т.е. да купи ВСЕКИГО". 

Припомняме ви, че вчера премиерът Бойко Борисов беше гост на Антон Хекимян в БТВ. По време на разговора министър-председателят заяви Аз пък, да ви кажа честно, като знам, че отговарям за 110 милиарда, и знам, че заплатата ми е по-малка от твоята, и на мен ми е обидно. Истински ми е обидно. Обаче ако тръгна да кажа, виждам твоя началник - защо не ми направите и моята заплата, да кажем, ми се смеят хората". Повод за думите му бяха въпроси на зрители, които попитаха резонно защо депутатите си увеличават заплатите, при положение, че някои от тях нямат и 5 часа работен ден в Народното събрание. Премиерът допълни лаконично: "Да си ги замразят. Вие (към Хекимян - б.р.) защо не си ги замразите"?

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 15 Февруари 2018 07:58
  Спецсъдът вика на разпит премиера и министри от кабинета Борисов 2

  Премиерът и бивши негови министри са извикани по случая с ваксините на Петър Московски

 • Четвъртък, 15 Февруари 2018 07:58
  Корнелия Нинова: Борисов си противоречи. Иска да затваря границите, а подкрепя повече средства за интеграция на бежанци

  Борисов си прoтиворечи, хем е за затваряне е на външните граници, хем подкрепя повече средства за интеграция, коментира председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

  Тя обяснява, че правителството е приело постановление 208, с което се задължават българските общини да осигуряват на бежанците жилища, социални услуги, училища и лечение.

  "Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за мигранти. Но иначе подкрепя бюджета за следващия период, който увеличава средствата за интеграция на бежанци в Европейския съюз", допълва соцлидерът.

  "Сега иска да ги връща обратно. Има леко противоречие, нали. Когато обещахме, че ако спечелим изборите, ще отменим това постановление, ни посочиха като антиевропейска партия. Даже платени социолози и политолози обясняваха как сме загубили заради антиевропейско говорене. Днес, най-големите европейци се обявяват против мигрантите", пише още лидерът на левицата.

  Нинова коментира, че преди две седмици, на срещата й с лидери на партии от Вишеградската четворка, се е обявила против увеличаването на средствата за интеграция на мигранти, за сметка на социалния стълб за бедни, болни и слаби.

  "Отново ме нарочиха за антиевропеец, който се среща с антиевропейски лидери. Какво стана сега. Просто Сенека се оказа прав: "Времето показва истината". И БСП се оказа права. Времето показа и това", пише Нинова в социалната мрежа.

 • Четвъртък, 15 Февруари 2018 07:58
  Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

  Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

Оставете коментар