Вторник, 19 Юни 2018
Сряда, 14 Март 2018 10:32

Гинка пръска 50 бона на Малдивите след тежките преговори в Прага

Само BIG5 научи къде почива Гинка Пайтакова – Върбакова със семейството си

Докато държавата се тресе от скандалната сделка с ЧЕЗ и всички се чудят къде е Гинка Пайтакова – Върбакова, BIG5 научи, че скандалната бизнес дама е решила да релаксира на Малдивите със семейството си. Кандидат-електроразпределителката на 3 млн. българи, вместо да даде отговори лично какво е договорила с чешката компания в Прага, се покри.

Пайтакова, както е моминското име на Гинка, след тежките преговори в Чехия отпътува за Гщаад, Швейцария, съобщи Nbox.bg. Там тя е взела двамата си синове, които учат в едно от най-скъпите училища в света „Льо Розе“.

Заедно с тях и със съпруга си Славчо Върбаков Гинка е заминали на почивка на Малдивските острови в Индийския океан.

Проверка на BIG5 показа, че за почивката в азиатската държава Гинка и семейството ѝ ще пръснат само 30 000 лева за хотел и пътни разходи за лукса. При по-внимателно разточителство, семейният подарък може да стигне до 50 бона. Най-вероятно това е и наградата на Гинка за огромната работа, която свърши през последните седмици и изключителното натоварване да срича предварително написани речи в парламента. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 14 Март 2018 10:32
  Виваком, ЧЕЗ и топлофикация върнаха елитния кв. "Лозенец" в каменната ера

  Пороят над София е най-малкият проблем на жителите в столичния квартал. Дори при Тодор Живков отстраняваха по-бързо авариите. Кисели диспечърки се карат на клиентите, които имат само ток и студена вода. 

 • Сряда, 14 Март 2018 10:32
  Подмениха Гинка с кравата Пенка! Да живее журналистиката! Да помага Борисов

  Бойко Борисов спасява света и лъвчетата в разградския зоопарк. Да се намеси и в казуса с животинката, която чака теленце. Сериозните теми брутално се забиха от колеги в ъгъла заради откровени глупости. След няколко месеца може да нямаме ток, да не е качествен, да е скъп и да ни правят дискотека, но трябва да спасим кравата Пенка. Умишленото новинарско затъмнение винаги води до апокалипсис.  

 • Сряда, 14 Март 2018 10:32
  Ако смъкнем цената на тока, може да последваме съдбата на Венецуела

  Повишането на цената на тока с 1.7% се анонсира по телевизията като "енергиен удар". Бога ми, това е даже по-ниско от инфлацията. Направо да го намаляваме тока със 17%, да фалира цялата енергетика и да сме спокойни, че комунизмът се е върнал и всичко е без пари?

  Между другото, във Венецуела пробваха миналата година същото с водата - и останаха без вода даже в столицата. Изглежда на нашето племе му е къса паметта и поне веднъж на 20 години трябва да остава къде без ток, къде без вода, къде без парно.

  Владимир Каролев, фейсбук

Оставете коментар