Понеделник, 21 Май 2018
Събота, 21 Април 2018 12:04

След изцепката сина на Цоло Вутов в Куршавел, друга нашенска простотия гръмна в Швейцария!

В един от най-оборотните и скъпи барове в Женева - "Артур", цяла нощ гърмяха изпълнения на Азис и фамилия Стораро - баща и син. Всички крещят и танцуват, докато мятат салфетки, разказа пред BIG5 свидетел на срамната сценка. От време на време се е въртяла и култовата сръбска чалга "Трепни" на Цеца Величкович. 

В същото време се оказа, че Росен Плевнелиев е поканен и е приел една от сватбените му дестинации, да бъде Женевското езеро. Припомняме, че бившата шефка на неговия кабинет е в момента с ранг посланик в Женева. Много от приближените на Плевнелиев по време на неговия мандат са уредени на престижни позиции в Швейцария. И сега трескаво го очакват, като най-вероятно ще го посрещнат с някоя чалга на Азис, като "Обичам те". 

Близки до премиера пък не крият, че "Трепни ми" е любимата песен на Бойко Борисов и е изместила тоталния хит в сърцето му "Батальонът се строява" на дует Южен вятър.

Случаят отново напомни за резила на сина на милионера Цоло Вутов - Владимир, който пръсна 40 000 евро, за да се пръска с шампанско в един от най-скъпите швейцарски курорти Куршавел. Вече е повече от очевидно, че страната ни може и да няма кой знае какви успехи в Европа, но ще продължи да остава в ума на европейците с откровените балкански простотии, които носим и пръскаме щедро, надлъж и нашир.

Именно затова постепенното орязване на Алековия Бай Ганьо от учебниците по литература става все по тревожно за възпитанието на децата. 

Оставете коментар