Неделя, 20 Януари 2019
Петък, 18 Май 2018 13:51

Любимата песен на премиера - тотален хит на абитуриентите (Видео)

За поредна година абитуриенти още преди началото на последния звънец отново започнаха да се готвят за матурите по дискотеки и кръчми. Читател на BIG5 изпрати видео клип от центъра на София. В столичен караоке бар на бул. "Александър Стамболийски" разголени ученички се дерат и пеят любимото парче на медиатора в Европа Бойко Борисов "Батальонът се строява" на дует Южен вятър. Едно от първите парчета в чарта на премиера е записано през мутренските времена на прехода в 90-те години. Той неведнъж е споделял, че си харесва мелодията, която е чалга ремикс на унгарския хит на Omega "The Girl With The Pearl's Hair". Нашият читател разказа, че в бара тече усилена подготовка за изпитите, но разголените девойки и пияни младежи са се държали прилично и не се е стигнало до селски свади. Изпълнителят на песента Кирил Котрулев разказа пред BIG5 се зарадва и споделик, че макар и след повече от 20 години, децата пеят песента му и е останала като емблема не само за абитуриентите, а и за куп политици. Той си спомни, че на нея са избухвали още бившите царски министри Милен Велчев и Николай Василев. Признава, че не се е виждал лично с Бойко Борисов, но няма нищо против да изпълнят със сестра си "Батальонът се строява" на живо. 

Вижте клипчето, в което абитуриентите пеят любимата песен на премиера 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 18 Май 2018 13:51
  Пощадете абитуриентите! Вайкането за тях е излишно

  Всяка година по това време настъпва часът за подигравки, обвинения и обобщения по адрес на абитуриентите. Картината, представяна в медийното огледало, обаче е непълна, изкривена и несправедлива.

 • Петък, 18 Май 2018 13:51
  Джендър вълната завладява абитуриентите, вижте как ученици се сбогуват със СМГ (Видео)

  Възмутени родители заснеха поредната простотия в училище. 

 • Петък, 18 Май 2018 13:51
  Учениците знаят с кого спи Коцето и за гърдите на Андрея, но мислят, че Пенчо е баща на Петко Славейков

  Българските ученици са на 46 място по грамотност от 65 страни в света. Имаме същото ниво на грамотност както Уругвай, Тринидад и Тобаго, Тайланд и Мексико. Не си спомням да сме падали по-ниско. В Европа сме едва предпоследни, малко по-добре от Румъния, но като имаш предвид броя на мургавите тарикати там, сме относително по-зле. Момчетата ни имат цели 52% четивна грамотност. Само 2% над полуграмотните. Това е плодът на разрушителната политика в образованието.

  Как да не признаем опростачването и духовното пропадане на българите, които знаят с кого спи Коцето, колко са големи циците на Андрея и се чудят Пенчо ли е бащата на Славейков или Петко. Това започва от съсипаното образование на децата ни, което е най-неоспоримият факт след провала в здравеопазването.

  Румен Леонидов, фейсбук

Оставете коментар