Понеделник, 21 Май 2018
Петък, 18 Май 2018 13:51

Любимата песен на премиера - тотален хит на абитуриентите (Видео)

За поредна година абитуриенти още преди началото на последния звънец отново започнаха да се готвят за матурите по дискотеки и кръчми. Читател на BIG5 изпрати видео клип от центъра на София. В столичен караоке бар на бул. "Александър Стамболийски" разголени ученички се дерат и пеят любимото парче на медиатора в Европа Бойко Борисов "Батальонът се строява" на дует Южен вятър. Едно от първите парчета в чарта на премиера е записано през мутренските времена на прехода в 90-те години. Той неведнъж е споделял, че си харесва мелодията, която е чалга ремикс на унгарския хит на Omega "The Girl With The Pearl's Hair". Нашият читател разказа, че в бара тече усилена подготовка за изпитите, но разголените девойки и пияни младежи са се държали прилично и не се е стигнало до селски свади. Изпълнителят на песента Кирил Котрулев разказа пред BIG5 се зарадва и споделик, че макар и след повече от 20 години, децата пеят песента му и е останала като емблема не само за абитуриентите, а и за куп политици. Той си спомни, че на нея са избухвали още бившите царски министри Милен Велчев и Николай Василев. Признава, че не се е виждал лично с Бойко Борисов, но няма нищо против да изпълнят със сестра си "Батальонът се строява" на живо. 

Вижте клипчето, в което абитуриентите пеят любимата песен на премиера 

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 18 Май 2018 13:51
  Лъснаха скандални кадри на голо момиче, което събира тен за бала по нестандартен начин (Снимки 18+)

  Бившият генерален директор на Българското национално радио Иво Тодоров публикува скандални снимки във Фейсбука си. На тях младо момиче се е качило на покрива на къща по монокини и събира тен за абитуриентския бал. От фотосите се вижда, че сградата е с полупорутен покрив и момичето очевидно няма средства, за да отиде на солариум, както някои свои съученички, и е измислила алтернативен вариант. Последните проучвания сочат, че родителите ще се изръсят около 3 000 лева за 24-ти май за костюми, банкети и купони за децата си. Вижте снимките на девойката, която е решила да си направи алтернативен плаж на покрива. Като един български Карлсон. 

   

 • Петък, 18 Май 2018 13:51
  "Халкидики Адвенчър Фестивал" закара Слънчака в Гърция. Полуголи нашенки мятат задници, шмъркат кокаин и гълтат хапове на поразия!

  "Халкидики Адвенчър Фестивал", който се провежда вече за втора година в Гърция, е българският опит да превърнем първия ръкав на полуостров Халкидики в родния Слънчев бряг.

  Гръцките власти се шашнаха от родната простотия и си пожелаха Валери Симеонов за вицепремиер по шума.

Оставете коментар