Вторник, 25 Февруари 2020

Вторник, 19 Юни 2018 10:16

Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

На 13-и юни в Шумен стартира кампанията на МРРБ „Моят град е моята крепост“. Деца от Варна, Силистра, Русе, Търговище, Разград и Добрич се състезаваха. За тях беше подготвена викторина. Имаше и жури, което ги оценяваше. Председател беше самият министър Николай Нанков, който след това раздаде наградите. 

До тук няма нищо необичайно. Докато още в началото не се появиха водещите Васил Василев - Зуека и Димитър Рачков. Двамата актьори забравиха, че са пред детска публика и в залата именно малките са най-важни. Вместо да се заиграят с тях, започнаха с излизането на сцената да рекламират абсолютно всички предавания на Магърдич Халваджия. Пропуснаха само "На кафе", защото очевидно е за над 18-годишни. 

Никой обаче не предполагаше, че кулминацията тепърва предстои. На сцената се появи не кой да е, а вездесъщият Веселин Маринов. Приятелят и любим певец на ГЕРБ имал концерт в Шумен на същата дата и инцидентно се отбил да забие "За теб, Българийо". Шлагерът не е лош, но особено откакто преди 9 години партията на Бойко Борисов взе властта, звучи на всяко тържество започна да омръзва. Друг е въпросът, че звучи скандално любимият певец на третата възраст да забавлява деца. Част от родителите са потресени, че освен това, в рамките на кампанията, която уж трябва да е посветена само за тях, се прави директна политическа пропаганда към бабите и родителите им, които са отишли да ги аплодират. В крайна сметка лъснаха звездите на Зуека, Рачков и Маринов, а хлапетата станаха свидетели на поредната недообмислена глупост.

Вижте участието на Веско Маринов 

Зуека и Рачков рекламират пред децата предаванията на Халваджиян

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар