Петък, 19 Април 2019
Понеделник, 13 Август 2018 10:40

Жената на Цветан Василев тайно пусна дрехите си за разпродажба в София

Одеждите на Антоанета Василева се продават в магазина на близката й приятела Албена Александрова „Рошавата гарга“, видя читателка на BIG5.BG

Антоанета Василева, съпруга на ексбанкера и бивш собственик на КТБ Цветан Василев, тайно е пуснала за разпродажба свои дрехи в магазин в центъра на София, сигнализира до сайта ни наблюдателна дама.

Антоанета Василева в силните си години и в неподражаем стил

„Преди дни случайно влязох в магазина „Рошавата гарга“ на Албена Александрова, когато видях познати ансамбълчета. Преди време имах възможността да видя няколко пъти на живо Антоанета Василева и освен, че познах стила й, конкретно разпознах някои от дрехите изложени за продажба. Нямам никакво съмнение, че са нейни“. Това заяви пред BIG5.BG известна столична бизнесдама с опит в модната индустрия.

Василева харесва парадоксални ансамбълчета

Нека припомним, че преди години телевизията на Василев ТВ7 ползваше именно фирмата на Албена Александрова за да облича своите водещи. Близкото приятелство между Александрова и Василева стигна до там, че съпругата на банкера – беглец купуваше дрехи за себе си на сметката на медията. Това пък от днешна гледна точка е скандално, тъй като делата и разходите направени от ТВ7 в момента са неизменна част от мега делото КТБ.

Дрехите на съпругата на Цветан Василев изложени за продажба в магазин "Рошавата гарга" в София

Сред дрехите, които Василева е оставила за продажба са рокля на Gai Mattiolo с размер 52 и цена 780 лв, както и рокля на „Рошавата гарга“ с цена 680 лв.
Според непотвърдени слухове, през последните няколко години финансовото състояние на живущия в Белград ексбанкер драстично е намаляло, което пък е довело съпругата му до решението да разпродаде някои от екстрите придобити по време на царуването на КТБ на финансовия пазар у нас.

Снимки: BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар