Петък, 19 Април 2019
Петък, 17 Август 2018 08:23

Нападнаха бивш зам.-министър на туризма

Нападнаха бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев в дома му снощи край Варна. Според него покушението е заради интервю, което дал за Bulgaria on air.

В разговора той остро критикура министъра на туризма Николина Ангелкова. В сутрешния блок на bTV заяви, че не е охраняван от НСО. За случая Ботев разказа, че снощи след 10 ч. вечерта няколко души с качулки нахлули в дома му. 

Един от синовете му забелязва престъпниците и започва да вика. Покрай мястото на инцидента минала кола, като шофьорът осветил мястото. Това подплашило нападателите и те избягали. Ботев посочи, че бандата ще си получи заслуженото.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 17 Август 2018 08:23
  НФСБ подаде сигнал до Цацаров за имотните сделки на министър Ангелкова

  След като Валери Симеонов каза, че е добре „Борисов да си поогледа внимателно министрите“ по повод Апартаментгейт, депутатите от НФСБ внесоха сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров с настояване да бъде направена проверка на имотните сделки на министъра на туризма Николина Ангелкова.

  Депутатът Борис Ячев - председател на антикорупционната комисия в парламента, обясни, че сигналът е с искане да бъде извършена проверка затова как министър Ангелкова е придобила имотите си и дали има съответствие или несъответствие между пазарната цена и цена на придобиване. Патриотите на Симеонов се интересуват и от произхода на средствата за придобиване на тези имоти.

  „Подкрепяме казаното от премиера Бойко Борисов, че трябва да бъдат прилагани единни стандарти към всички представители на публичната власт, на високите етажи на властта и считаме, че една подобна проверка в зависимост от резултата може да оневини включително този, който е проверяван, ако се докаже, че няма законови нарушения", каза Ячев, цитиран от БНР.

  Вчера министърът на туризма Николина Ангелкова отговори на обвиненията на Валери Симеонов още от летището, където вече носеше нотариалния акт на имота в квартал "Овча купел". Тя обясни, че апартаментът е купен през 2008 г. от нейните родители, на нейно име. 75 хил. лева е била цената на груб строеж по онова време, на акт 14.

 • Петък, 17 Август 2018 08:23
  Украински и молдовски гастарбайтери заливат морето

  Пак няма кадри за хотели и ресторанти през лятото, бизнесът внася работна ръка

 • Петък, 17 Август 2018 08:23
  Празнота зад името на България на туристическото изложение в Берлин

  Навярно тоя, който е спечелил конкурса за щанда, е с многогодишен договор и хич се не хаби за нови идеи, пише във Фейсбук живеещата в Германия българка Ава Гаел по повод тазгодишното туристическо изложение в Берлин.

Оставете коментар