Четвъртък, 09 Април 2020

Сряда, 18 Март 2020 11:32

Трябва ли президента да поеме управлението на България по време на кризата?

Все повече граждани изразяват мнение на недоверие към така нареченият кризисен щаб, който уж мислел за всички нас, но не носи никаква отговорност.

Оказва се, че от щаба, зад който се е скрило правителството е много по-загрижен за банки и монополисти, на които трябва редовно да плащаме сметки, лихви и кредити, но в същото време трябва да стоим затворени по домовете си. Явно според щаба трябва да се превърнем в някакви вълшебници, които хем да не работят и да не генерират доходи, хем и да имат пари, за да плащат на банки и монополисти.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Някак си странно се грижи за нас този загрижен щаб. До момента хората виждат адекватно поведение само от президентската институция и президента Румен Радев. Освен това президента е полагал клетва, а така нареченият щаб не се знае пред кого и за какво се е клел. Освен това предстои да се приеме закон, който е внесен от Цвета Караянчева, с който ще се даде неограничена власт на щаба! Представяте ли си неограничена власт на щаба, който не носи никаква отговорност по закон! Няма да коментираме, че министерства и институции напрактика стават подчинени на орган (щаба), който липсва в конституцията.

Явно някой си прави експеримент с нас и ни налага нов ред на управление- управление на щаба! Щом правителството е неспособно да управлява, да подава оставка и управлението да се поема от президента и назначено от него правителство! Така е разписано в конституцията! 

източник: otupor.com

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 18 Март 2020 11:32
  БЦЖ ваксината работи срещу Covid-19

  Специалисти от болницата "Джонс Хопкинс" в САЩ установиха, че смъртността от Ковид-19 в държавите с масова ваксинация против туберкулоза с БЦЖ е 5,8 пъти по-ниска, съобщи в. "Дейли мейл".

 • Сряда, 18 Март 2020 11:32
  Доц. Атанас Мангъров: Срещата ми с премиера ще промени отношението към епидемията

  Доц. Атанас Мангъров е началник на Детската клиника в Инфекциозна болница - София. Той е най-активният защитник на масовото изследване с т.нар. бързи тестове. Миналата седмица премиерът Бойко Борисов открито показа недоволството си от доц. Мангъров заради позицията му, че за да се спре разпространението на новата инфекция, трябва поне 70% от населението на страната да я прекара и да си изработи имунитет. По време на традиционния брифинг на националния щаб, на който днес Борисов дойде неочаквано, министър-председателят каза, че "ние сме добри приятели с него, по-точно сестра ми се познава с него".

 • Сряда, 18 Март 2020 11:32
  Продължават да растат опашките от безработни пред Бюрата по труда

  Министър Сачева: Близо 10 хиляди са намерили работа от началото на извънредното положение

   

Оставете коментар