Петък, 19 Юли 2019
Неделя, 16 Декември 2018 19:30

Мирослав Севлиевски се подигра с Борисов

Бившият енергиен министър написа статус във фейсбук, докато бе заклещен заради снежната буря в тунел на Витиня

 

Никой не е умрял от топъл и мръсен въздух, всички умират от студен и чист... Алпинистка шега от миналия век...

Дано се окаже истина пак...

Иначе сме заклещени в колата повече от час в средата на един от тунелите на Витиня.

Западните Балкани чакат да им ръководим пътищата и да им ремонтираме площадите... и качеството на управлението вероятно са най-популярните теми в спрелите коли по магистралите...

снимка: фейсбук профил на Мирослав Севлиевски

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 16 Декември 2018 19:30
  Борисов: Аз настоях да платим веднага за F-16! Омръзна ми три пъти да плащам борчовете на предишните

  "Знаете, че САЩ не отстъпват от искането за отбрана да отиват минимум 2% от бюджета. Това е само началото на превъоражаването на нашите военно-въздушни сили. Аз настоях да си платим веднага. Взехме възможно най-добрия самолет, който значително подобрява нашите възможности. Също много спекулации чухме едва ли не, че ако няма 12, а са 9 ракети, се намалява боеспособността. Нищо подобно! Аз настоях да платим веднага, защото ми омръзна три пъти, като идвам в управлението, да плащам борчовете на тези, които са се пазарили".

  Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на среща с посланиците и постоянните представители на България в чужбина, предаде „Фокус“.

  "Поколения дипломати са работили за България, сега и Вие работите, мисля, че в огромната си част Вашата работа е успешна. С право може да се гордеете с това, което сте извършили за България през годините“, посочи премиерът. Борисов коментира и основните задачи на посланиците ни в чужбина. Според него работата в Брюксел е тежка, но се вършат много дейности по различни теми.

 • Неделя, 16 Декември 2018 19:30
  Нинова: Защо за Бойко Борисов Законът за публичните финанси не важи, а за работещите бедни и децата - да?

  Демографската смърт изисква национално съгласие. Ние предлагаме алтернатива. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на дебатите по Закона за семейните помощи за деца.

 • Неделя, 16 Декември 2018 19:30
  Борисов за хакера: На такива вълшебници трябва да им плащаме да работят за държавата

  Имаме уникални мозъци и вълшебници в IT сектора. Хакването на системата на НАП от 20-годишен хакер показва, че образованието става все по-добро.

Оставете коментар