Неделя, 05 Април 2020

Сряда, 13 Март 2019 16:55

Ако имаха морал, трябваше да има две оставки

Велизар Енчев коментира реакциите на кмета Фандъкова за ул. „Граф Игнатиев“ и променената позиция на ГЕРБ за дълговете на Главното мюфтийство

Ако гербаджиите имаха морал, вчера и днес трябваше да има две оставки. Фандъкова трябваше поне да си посипе главата с пепел заради „перките на акула“ по Графа, които довчера бранеше като лъвица, а днес се отрече от тях. И да благодари на съдбата, че няма загинал от смъртоносните ѝ камъни по позлатената столична улица.

И Цветан Цветанов трябваше да е в оставка, след като по нареждане свише парламентарната група на ГЕРБ за кой ли път даде заден след гласуван закон и се отказа да опрощава милионите на Главно мюфтийство.

Морал, чест, достойнство! За членовете на ОПГ ГЕРБ тези три думи са изпразнени от съдържание. Но да не обиждаме автентичните ОПГ-та. В сицилианската и неаполитанската мафия честта на бандита е над всичко, щото бандит без чест е потенциален предател. В нашата ОПГ честта на Цв.Цв. и подопечните му депутати е отдадена на четиригодишна концесия на Кръстника на „Дондуков“ 1.

Велизар Енчев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар