Понеделник, 16 Септември 2019
Понеделник, 25 Март 2019 10:01

Добро утро! Цветанов е жертва на постановка! 7 пъти му подхвърлят апартаменти, а той едвам търпи!

Господин Цветанов е просто поредната жертва на долната бандитска среда в България

След като почти половин България се изказа по темата с имотните въртележки на Цветан Цветанов, викам си, дай и аз да кажа какво мисля. А аз мисля, че Цветанов е жертва на престъпление. Той е невинен!

И аз също като моя фейсбук авер Емил Попов считам, че господин Цветанов е просто поредната жертва на долната бандитска среда в България. Среда на корупция и шаврантийство, на измами и проституция, на безхарактерност и лицемерие. Затова за мен няма никакво съмнение, че срещу г-н Цветанов бе организирано мръсно класическо активно мероприятие тип милиционерска постановка. Най-вероятно от негов колега.

Защото пичове, нека ви питам аз вас, кой у нас има 7 апартамента бе хора?! Само бандитите, нали така? А г-н Цветанов не е бандит! Той е най-обикновен специалист по шведски стени, последното всички го знаят.

Защото, нека и друго попитам, кой в продължение на 7 години 700 пъти се обясняваше притеснено, от къде се взеха тези 7 апартамента?! Брат Пит живя 7 години в Тибет, ама в пустоща, не в квартал "Изток". А Пит е от Холивуд, до колкото наш Цветанов от физкултурния салон. А и Пит не се притесняваше, доколкото Цецо видимо се поти.

И именно затова скъпи приятели, лично за мен няма никакво съмнение, че Цветан Цветанов е обект на постановка, както и че цялата партия ГЕРБ вярва, че лоши хора, най-вероятно комунисти, са му подхвърлили този 200 кв. брутален лукс в кв "Изток". Само и само да го дискредитират. Само и само да го вкарат в затвора!

Защото всички знаем, как работи системата - на някои им подмятат кокаин, на други ябълки, а на трети имоти.

Затова няма как всеки честен човек да не се съгласи с думите на мозъчния тръст Дани Кирилов - Цветанов е невинен!

Невинен, като поп Кръстьо под оградата, като куц сперматозоид пред ухилена яйцеклетка, като бедно дете пред щанд за скъпи тамагочита. Невинен е, защото апартаментът е голям, а Цветанов е малък. Невинен е, защото тъпотата е чутовна, а честта е кът.

Невинен е, защото живеем в България.

Васил Петев, Фейсбук

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар