Четвъртък, 21 Ноември 2019
Вторник, 02 Април 2019 13:35

АлЙо едва ли ще разхожда белите си хавлиени чорапи в Страсбург

"Като гледам листата на ГЕРБ, все повече ми изглежда, че "гражданската квота” на Цветанов, лицето Сашо Йорданов, няма да има удоволствието да разхожда белите си хавлиени чорапи и да упражнява руския си в Европарламента!" Това написа на страницата си във Фейсбук бившият лидер на СДС Божидар Лукарски.

"След него в листата са доста по-разпознаваеми политически фигури като Лили Павлова и Ивелина Василева! Да не говорим, че всеки активен седесар би гласувал за главния си секретар Илия Лазаров, макар и последен в листата, отколкото за парашутиста на Цецо!", пише още той. 

Напомняме, че ГЕРБ и СДС се споразумяха да участват с единна листа на предстоящите европейски избори на 26 май, а на 28 март бе съобщено, че бившият председател на парламента и посланик Александър Йорданов ще бъде водещият представител на СДС в листата на ГЕРБ за европейските избори. Той ще е поставен на 6-о място, което се смята за избираемо. Според премиера Бойко Борисов това е знаков човек за СДС и кандидатите ще работят за всички кандидати и няма да допускат номерца с преференциите.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар