Вторник, 26 Май 2020

Сряда, 10 Април 2019 14:49

Симеонов скочи на Борисов: Приема оставки на килограм!

И медиите са виновни, смята лидерът на НФСБ

Валери Симеонов влезе в обичайния си цветущ стил, коментирайки вълната от оставки в ГЕРБ. Разкритикува остро маниера на Бойко Борисов да чисти името си, приемайки оставки на килограм. По думите му това е отвратително и на следващите избори хората от ГЕРБ много щели да си помислят, преди да се кандидатират за високи позиции. 

Борисов приема оставки на килограм и демонстрира, че не му пука за капацитета на Народното събрание и изпълнителната власта, обяви Симеонов пред репортерите в парламента. 

Когато масово принуждаваш членове от ръководството на твоята партия да подават оставки, в крайна сметка, неизбежно, възниква въпроса и за твоята оставка. Това означава, че тази партия няма право да управлява и да участва в управлението на страната, отсече лидерът ан НФСБ. Неговите хора не подкрепили оставка на Делян Добрев, обясни още Симеонов.

Този отвратителен процес, на който сме свидетели, а част от хората са жертви, вече трябва да бъде прекратен, призова бившият вицепремиер. Според него ефектът от това ще бъде само един – в следващия парламент няма да се кандидатират хора, които имат каквото и да е имуществото. За народни представители трябва да се кандидатират само малоимотни хора, без собственост и които спят под мостовете на Перловска река. И хора, които са клошари, те ще бъдат с предимство, не спести проблясъците си Симеонов.

Скандалът с апартаментите той определи като "опростачване на политиката". Това било експлоатиране на най-ниските чувства на българския народ".

Според Симеонов скандалът с апартаментите е „опростачване на политиката“, който експлоатира „най-ниските чувства на българския народ“. Всичко това се насочва към определени хора, фокусът на, медиите също се насочва към определени хора, което води до обезкървяване на Народното събрание и изпълнителната власт. Няма как да отречем, че за това има заслуга и министър-председателят, нахвърли се отново върху Борисов лидерът на НФСБ.


Веселин Марешки също коментира оставката на Делян Добрев, но бе по-лаконичен. По думите му медиите извадили "махленски неща", вместо реални нарушения. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар