Вторник, 18 Юни 2019
Сряда, 15 Май 2019 10:13

По възможния път не би трябвало да срещнете Цветанов

Васил Петев за прехвърлянето на вина по темата  "Апартаментгейт"

Комично е как управляващите се опитват да прилепят и адаптират скандала с апартаментите към опозицията. Тъпо, щото десните не са били на власт от времето на Костов, като те апартаменти не прибираха, те директно задигаха цели предприятия и хотели (за справка: Евгени Бакърджиев - хотел „Хемус“, Антоан Николов и Стефан Софиянски, чийто имоти покриват половин София).

Относно левите пък, да го кажем с думите на Тодор Славков: „Аааа, НДК?! Ама то това мама го построи!“ А дет се вика, кой краде от майка си?

Искам да кажа, че напъните всички да бъдат изкарани маскари са забавни, но кухи - идиотът винаги гледа на даден проблем от идиотска гледна точка, просто защото не разполага с друга.

Накратко - смешна и жалка картина. Картина, която припомня думите на Джулиан Флин, че "в нашия шумен дом сънят се защитаваше отчаяно и никой не се събуждаше без бой".

Така че, добро утро, време е за ставане. Верен път няма. Има само възможен. А по него не би трябвало да срещнете Цветанов, например…

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 15 Май 2019 10:13
  Започна проверка на къщите за гости, за които 5-годишният срок не е изтекъл

  При установени нарушения санкциите са 100% връщане на субсидията

  По заповед на министъра на земеделието Десислава Танева започна проверка на къщите за гости, финансиране по програмата за селските райони, за които 5-годишният срок не е изтекъл. Това са 746 проекта, като под наблюдение са 288. Общата субсидия от ЕС е 82 млн. лева.

  Зам.-директорът на ДФ „Земеделие“ Калоян Костадинов каза пред БНР, че експерти от фонда са констатирали 6 нарушения при проверките на къщите за гости, финансирани по програмата в периода 2007-2013 година.

 • Сряда, 15 Май 2019 10:13
  Собствениците на 32 къщи за гости трябва да върнат 10 милиона лева

  Проверките в къщите за гости ще продължат до края на месеца, те обхващат 280 обекта

 • Сряда, 15 Май 2019 10:13
  Георги Лозанов: Защо Борисов намеси и Веско Маринов

  Бойко Борисов предизвика всеобщо изумление, когато в обяснението защо отстранява Цветанов изведнъж намеси и певеца Веселин Маринов. Но всъщност няма нищо учудващо: Маринов носи вина за една невъзвратима за ГЕРБ загуба.

Оставете коментар