Неделя, 20 Октомври 2019
Четвъртък, 01 Август 2019 14:30

Европарламентът трябва да се махне, защото е безсмислен

В Страсбург гласуваме скучни неща, смята избраният от листата на ВМРО евродепутат Андрей Слабаков

 

Искам да се махне парламентът в Страсбург, защото е безсмислен. Моето място е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения. В момента обаче гласуваме скучни неща като това кой да бъде председател.

Всички евродепутати се обличат както искат и не съм единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург.

Денят ми започва с пиене на кафе на местата, където е разрешено пушенето. Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три.

Андрей Слабаков пред bTV

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  Възможен арест на лидера на ВМРО в Гоце Делчев, той обаче се стяга за съветник

  Д-р Иван Канелов - лидерът на ВМРО в Гоце Делчев, лъже избирателите си, че не е той този, който е обвиняем за непредумишлено убийство на дете поради лекарска немарливост

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  Цацаров отхвърли искането на ВМРО за закриване на Българския хелзинкски комитет

  Главният прокурор Сотир Цацаров отхвърли искането на ВМРО да упражни правомощията си и да предяви иск до съда за прекратяване дейността на Българския хелзинкски комитет (БХК).

  От партията на вицепремиера и военен министър Красимир Каракачанов настояха това да се случи по Закона за юридическите лица с нестопанска цел (ЗЮЛНСЦ), но главният прокурор е преценил, че сигналът й е неоснователен. Мотивът на патриотичната политическа формация беше "недопустима намеса в съдебната система на България" по повод на предсрочното освобождаване от затвора на австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на българина Андрей Монов.

  Пресцентърът на прокуратурата публикува мотивите за решението на Цацаров, в отговор на искането, внесено от депутата Александър Сиди и кандидата за кмет на София от ВМРО Ангел Джамбазки на 30 септември.

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  Ангел Джамбазки: Освобождаването на Полфрийман е политическо решение. Това е безобразие!

  "Това освобождаване трябва да бъде преразгледано", категоричен е евродепутатът от ВМРО

Оставете коментар