Четвъртък, 04 Юни 2020

Сряда, 07 Август 2019 11:06

"Проектът" на Славчо Тр. е добре планиран елемент от някакъв пъзел

Любомир Кольовски: Жалко за таргета - млади хора, които поради невежеството и простотията си позволяват да ги забъркат в тая отвратителна, смрадлива и вкисната каша

 

Сигурно и вие сте забелязали, че до ден днешен нито един политически проект, партия или движение не са били така широко прокламирани, рекламирани, пропагандирани и агитирани цели два месеца преди учредяването и регистрацията си в съда и нормалната си поява в медийното и публичното пространство така, както това се прави по повод предстоящия "проект" на Славчо Тр. и предстоящата му "партия" "Няма такава държава" ("НТД"). Както се казва, нероден Петко, а тъпаните вече бият и ориенталските зурни пищят възторжено! Или "Рибата още е в морето, ама тиганът е на огнището!". Но телевизиите, агенциите, сайтовете и вестниците се надпреварват да ни информират, че Славчо Тр. оповестил някаква учредителна декларация, която все още нищо не значи и само заявява някакви мъгляви намерения.

Има и още нещо, което извиква въпроси: Защо Славчо Тр. обяви учредяването на "партията" си на 5 октомври 2019 г., само три седмици преди провеждането на местните и общински избори на 26 октомври 2019 г.? Времевият отрязък от 5 до 26 октомври 2019 г. означава ли, че поради липса на достатъчно време "НТД" няма да участва в местните избори? Или ще участва задкулисно и подмолно и ще подкрепя нелегално друга партия, движение или коалиция? И не на последно място: Защо Славчо Тр. си закри шоуто в бТВ, след като и децата знаят, че ако имаш зад гърба си телевизия, участието ти в каквито и да е избори е с предизвестен успех? Не са много политиците, които имат подкрепата на някоя телевизия, а политиците, които нямат такава подкрепа, тяхна или коалиционна, са обречени на неуспехи и политическа самота.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Всичките тези питанки, въпроси и въпросителни недвусмислено подсказват, че "проектът" на Славчо Тр. е добре планиран елемент от някакъв пъзел и че "НТД" ще подпре статуквото и системата, а няма да тръгне да ги събаря и променя. Семпло и елементарно като схема, но очевидно работи. Жалко за таргета на проекта - млади хора, които поради невежеството и простотията си позволяват да ги забъркат в тая отвратителна, смрадлива и вкисната каша. Много жалко.

Свободни сте да приемете казаното от мен като добре аргументирана параноя, ако така ви харесва.

Любомир Кольовски, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар