Събота, 30 Май 2020

Четвъртък, 19 Септември 2019 18:01

В дом на тъга расте единствено тъга

Понеже от няколко дни част от публиката е в шумна истерия по случая с БНР и кой кого харесвал като лице на “демокрацията и свободното слово”, та седнах и аз да помисля по темата, за да установя само, че единственият журналист, когото действително съм харесвал през годините, е Радина Червенкова - много ми беше секси, бе! Нещо, което далеч не мога да кажа нито за Коритаров, нито за Патарински, нито за г-жа Беновска, нито дори за самия професор Стамен Стаменов - емблематичен водещ на емблематичното предаване “Дневници на уфолога” по СКАТ ТВ.

Открих още, че прекалено силният лястовичи шум в главите на дузина коментатори ги кара да си мислят, че ако харесват Силвия Великова, не харесват Бойко Борисов. И обратното - ако харесват Борисов, не харесват Великова. И обратното. И така 200 пъти. Щото Истината от град Левски била по силна от Истината от град Банкя, разбираш ли. И обратното. Бойко бил от Москва, а Силвия от Манхатън и така нататък, докато най-накрая жадната за порно публика разбра, че двамата са гаджета и си говорят по телефона. Със Саудитска Арабия.

Всъщност, именно някъде тук самият аз разбрах и най-важното. Няма как да ги харесваш един по един. Трябва да ги харесваш или не като семейство. Семейство, делящо едно и също тъпо и мизерно жилище, дом, в който бащата е строг главанак, а майката истерична домакиня.

Защото това са фактите, господа олигарси, прокурори, пекинци, обикновени летуващи и необикновени шпиони.

В дом на тъга расте единствено тъга. Питайте Фройд, Леви, Морено или най-добре самия Владо Кузов.

Автор: Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 19 Септември 2019 18:01
  Вчера не загина само Милен

  Убеден съм, че Милен щеше да обърне внимание на факта, че докато разпъваме объркана душа на това обречено хлапе, ние всички също носим вина

   

 • Четвъртък, 19 Септември 2019 18:01
  “Мисирката” се извини за “шибаняка”

  Репортерката обяснява в официални писма, че репликата ѝ не била по адрес на премиера, а към оператор. Ще бъде наказана с „предупреждение за уволнение"

   

 • Четвъртък, 19 Септември 2019 18:01
  Не ща хинин! Искам от хапчетата на Марешки!

  По време на извънредното заседание на парламента днес, Марешки изкара БСП виновни за закупуването на самолетите, дет ги нема...

Оставете коментар