Понеделник, 13 Юли 2020

Сряда, 02 Октомври 2019 13:10

Веселина Томова: Кошлуков забранил лидерът на „Атака“ Волен Сидеров да влиза в БНТ, но на какво основание

Всяка телевизия би се възползвала от такъв скандал и ще го раздухва поне още седмица. Ще сблъскат единия срещу другия, по света в студията преди избори дори се бият, тук някаква си Чешмеджиева каканижи като пеперудка и не смее да … Не скучно, трагично бездарно е предаването ѝ, пише Веселина Томова от "Афера"

Кошлуков забранил Волен Сидеров да влиза в БНТ. Оставям настрана изразената си позиция за Сидеров в годините, която не се е променяла, но всъщност Сидеров каза една истина, която се знае сред политиците и е обществена тайна в редица среди.

И какво като казал Сидеров, че Джамбазки е гей?

Тъпанарите, които не вдяват изобщо от телевизия се насраха от олиготени, фризирани „дебати“ и изборни студия, не смеейки да направят нещо по-остро и ярко, защото са плашипутарници на властта.

Баси, олигофрените духачи!

Всяка телевизия би се възползвала от такъв скандал и ще го раздухва поне още седмица. Ще сблъскат единия срещу другия, по света в студията преди избори дори се бият, тук някаква си Чешмеджиева каканижи като пеперудка и не смее да … Не скучно, трагично бездарно е предаването ѝ!

Тук забраняват онзи, който казал, че някой е гей. Всичкото ни е пълни лайна в тая Кочина!

Веселина Томова, Afera.bg

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар