Понеделник, 14 Октомври 2019
Сряда, 02 Октомври 2019 16:46

Деница Сидерова: Чешмеджиева, в 21 век сме! Всеки има право да каже какво мисли!

Предлагам на БНТ нов слоган за годишнината им: "За 60 години не се научихме да правим телевизия", пише съпругата на Волен Сидеров във Фейсбук

 Че БНТ е скучна телевизия и с най-нисък рейтинг измежду националните такива /Нова Тв и БТВ/ всички знаем. Че предаването "Референдум" го гледат шепа хора и половината от тях заспиват на петата минута също си го знаем. Но, че ръководството на БНТ праща жандармерия в студиото по време на живо предаване, за да извади участник, който спокойно си седи на стола и говори не го знаехме.

Както казваше покойният проф. Вучков, лека му пръст, " Гледам и не вярвам на ушите си!"!!! По комунистическо време такова нещо не се е случвало. Е, вярно, че тогава да изкажеш мнение беше забранено и "свобода на словото" не съществуваше нито като понятие, нито като мисловен модел. Да не би снощи да ни върнаха с машина на времето в предаване на Първа програма от седемдесетте? Какво става, демократи? Какво става, "свободни" медии?

Още се смея на глас на отчаяните и неадекватни опити, от снощи, на Чешмеджиева да "върне в света на мъртвите" Референдум. Бори се жената около 45 минути, но не успя. Не успя, защото е доста трудно, да не кажа невъзможно, когато Волен Сидеров е решил да размърда нещо, па макар и мъртво, да му попречиш. Кому е нужно, Чешмеджиева? В 21-ви век сме! Берлинската стена падна, концентрационните лагери ги затвориха. Живеем в свободен свят. Всеки има право да каже КАКВОТО МИСЛИ!!!

На село старите хора имат един много цветущ лаф за ония дето много са се изложили. Та, казват дядовците и бабите " Осрахте се прави като крави!". Много ви пасва, бенетейци!

П.П. За сведение: ГЕЙ не е обидна дума! Но, да си гей и да се срамуваш от това, и да го криеш е друго нещо, нали? Не бих казала, че е честно спрямо избирателите... Вие, от БНТ, май сте на друго мнение?

Деница Сидерова, фейсбук

 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Октомври 2019 16:46
  Сидеров: ГЕРБ ще падне от власт в момента, в който стъпчат АТАКА

  Лидерът на АТАКА коментира, че заради манипулираните социологически изследвания телевизиите не го канят на дебати с Мая Манолова или Йорданка Фандъкова и по този начин лишават аудиторията от реална дискусия, защото има по-силни идеи и от двете претендентки, но избирателите не ги чуват

 • Сряда, 02 Октомври 2019 16:46
  Налче на ботуш

  Кеворк Кеворкян: Нищо особено не се случи в „Референдум“, освен, че за сетен път се потвърди, колко беззъба и самосугестирана е БНТ ... Можеше и Кошлуков да влезе в студиото и да се опита да претегли авторитета си. Той сигурно още си спомня, как в далеч по-съдбоносни времена го допуснах в изборното студио в нощта на 10 юни 1990 година

 • Сряда, 02 Октомври 2019 16:46
  ВАС застана зад Волен Сидеров в спора му с Кошлуков

  Върховният административен съд (ВАС) застана зад Волен Сидеров в спора му с генералния директор на БНТ Емил Кошлуков.

Оставете коментар