Вторник, 25 Февруари 2020

Сряда, 02 Октомври 2019 16:46

Деница Сидерова: Чешмеджиева, в 21 век сме! Всеки има право да каже какво мисли!

Предлагам на БНТ нов слоган за годишнината им: "За 60 години не се научихме да правим телевизия", пише съпругата на Волен Сидеров във Фейсбук

 Че БНТ е скучна телевизия и с най-нисък рейтинг измежду националните такива /Нова Тв и БТВ/ всички знаем. Че предаването "Референдум" го гледат шепа хора и половината от тях заспиват на петата минута също си го знаем. Но, че ръководството на БНТ праща жандармерия в студиото по време на живо предаване, за да извади участник, който спокойно си седи на стола и говори не го знаехме.

Както казваше покойният проф. Вучков, лека му пръст, " Гледам и не вярвам на ушите си!"!!! По комунистическо време такова нещо не се е случвало. Е, вярно, че тогава да изкажеш мнение беше забранено и "свобода на словото" не съществуваше нито като понятие, нито като мисловен модел. Да не би снощи да ни върнаха с машина на времето в предаване на Първа програма от седемдесетте? Какво става, демократи? Какво става, "свободни" медии?

Още се смея на глас на отчаяните и неадекватни опити, от снощи, на Чешмеджиева да "върне в света на мъртвите" Референдум. Бори се жената около 45 минути, но не успя. Не успя, защото е доста трудно, да не кажа невъзможно, когато Волен Сидеров е решил да размърда нещо, па макар и мъртво, да му попречиш. Кому е нужно, Чешмеджиева? В 21-ви век сме! Берлинската стена падна, концентрационните лагери ги затвориха. Живеем в свободен свят. Всеки има право да каже КАКВОТО МИСЛИ!!!

На село старите хора имат един много цветущ лаф за ония дето много са се изложили. Та, казват дядовците и бабите " Осрахте се прави като крави!". Много ви пасва, бенетейци!

П.П. За сведение: ГЕЙ не е обидна дума! Но, да си гей и да се срамуваш от това, и да го криеш е друго нещо, нали? Не бих казала, че е честно спрямо избирателите... Вие, от БНТ, май сте на друго мнение?

Деница Сидерова, фейсбук

 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 02 Октомври 2019 16:46
  БНТ и БНР – дефицитното безобразие

  Петър Волгин: Шефовете на националните медии знаят, че и 100 милиона дефицит да натрупат, никой няма да из потърси сметка. Затова е крайно време поне един от шефовете, натрупали тези дефицити, да бъде осъден

 • Сряда, 02 Октомври 2019 16:46
  АТАКА внесе промени в НК да няма давност за приватизацията

  АТАКА предлага промени в Наказателния кодекс за отпадане давността за престъпления, извършени от високопоставени длъжностни лица. В това число влизат приватизационните и концесионните сделки от началото на прехода. „По този начин се надяваме, че правоприлагащите органи ефективно ще могат да си свършат работата”, каза зам.-председателят и депутат от АТАКА Десислав Чуколов на брифинг в Народното събрание.

 • Сряда, 02 Октомври 2019 16:46
  Валери Симеонов: Журналистите от БНТ нямат право на мнение

  Заместник-председателят на парламента и лидер на НФСБ Симеонов разпространи позиция, след като журналистите от Би Ти Ви Венелин Петков и Антон Хекимян заявиха, че ще го съдят за клевета заради недоказани твърдения, че са корумпирани, а тези от БНТ подкрепиха колегите си. В текста Симеонов се обръща специално на реакцията на журналистите от БНТ, като смята, че работещите в БНТ нямат право на мнение и на оценки за действията му. Причината била, че БНТ е обществена медия, която е длъжна да отразява различните гледни точки, но не и да има собствена позиция. 

Оставете коментар