Вторник, 25 Февруари 2020

Неделя, 06 Октомври 2019 13:16

От “колониалната администрация” искат техен си Гешев за техните си интереси

Случаят с Джок Полфрийман е по-голям от самия Полфрийман, това е тестът дали инвестицията на Големия брат вече се изплаща, пише в коментар във Фейсбук Юлия Ал-Хаким

“Колониалната администрация” не се интересува как правосъдието третира българските граждани.

Топ интерес за тях е техните граждани и техните интереси да бъдат защитени от българската съдебна система.

Целта на всички реформи в правосъдието е те да са сигурни, че техните инвестиции и инвеститори тук ще бъдат защитени и че съдебната ни система ще работи изцяло за тях.

Те не се интересуват от Гешев, те искат техен си Гешев на поста главен прокурор за техните си интереси.

Ето защо случаят с Джок Полфрийман е по-голям от самия Полфрийман, това е тестът дали инвестицията на Големия брат вече се изплаща.

Изплаща се, както видяхме.

Няма как да не направи впечатление, че едни и същи хора у нас скачат винаги, когато става въпрос за защита на чужди интереси в България.

И за F16, и за Полфрийман, и за “Мариците”, и за ТТИП, и срещу Белене и Южен поток.

Същият тип комсомолци, които преди прехода правеха поклони на изток.

Юлия Ал-Хаким, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 06 Октомври 2019 13:16
  Ще разпитват Петър Стоянов и Иван Костов заради твърденията на Стив Ханке

  Прокуратурата на Република България се самосезира във връзка с изнесените на 16 февруари 2020 г. от проф. Стив Ханке твърдения за корупция „по високите етажи на властта“. Същите бяха представени в интервю (вж цялото тук) за предаването „120 минути“ на национална телевизия бТВ.

  Интервюто съдържа данни за наличие на документи, сочещи за евентуално корупционно престъпление: „Да Ви потопя в атмосферата – седяхме в малкия кабинет на Стоянов до големия президентски кабинет. Бяхме с госпожа Ханке, Стоянов и преводача. Тъкмо бях пристигнал от Щатите и споменах за пореден път, че „Трябва да се справим с корупцията“, а той отвърна: „Професор Ханке, хиляди пъти съм Ви казал, че ако нямате доказателства, не мога нищо да направя. Имате ли доказателства?“ Отвърнах му, че вече имам доказателства, той ме погледна смутен и попита „И, къде са?“ Показах му това. Куфарчето, което винаги носех в България. Пълно с документи, доказващи случай на корупция. Извадих ги от куфарчето, той попита дали може да ги копира и го направи. Докато секретарката ги копираше, Стоянов се обади на Костов, тогава премиер, и му се развика по телефона. Не разбрах какво му казваше, защото беше на български, но ясно схванах посланието – „професор Ханке те е хванал в крачка“.

 • Неделя, 06 Октомври 2019 13:16
  Главният прокурор Иван Гешев възложи на МВР да извърши проверка на схема за държавна помощ при замени на поземлени имоти в горски територии

  Възложена е и проверка на съответствието между установената от независимия оценител реална пазарна цена на поземления имот за замяна с административната цена на имотите по замяна

 • Неделя, 06 Октомври 2019 13:16
  Проф. Александър Джеров: Приватизацията е голямо престъпление, дано главният прокурор успее да разобличи грабителите

  Заводи, промишлени обекти, големи предприятия, строени с народни пари, бяха разграбени и разпродадени за жълти стотинки на свои хора по времето на Иван Костов и Александър Божков, известен с прякора Мистър 10%, казва бившият конституционен съдия в интервю за „Пик”

Оставете коментар