Четвъртък, 20 Февруари 2020

Неделя, 06 Октомври 2019 17:08

Сидеров: Защо ЦИК прилага двоен стандарт? (видео)

Изказване на лидера на „Атака” Волен Сидеров пред ЦИК във връзка с цензурата на БНТ:

ЦИК отмени заседанието си, на което бяхме заявили, че ще отидем, за да поискаме да отговорят на въпроса ни: Защо за един и същи случай ЦИК решава да ме глоби, а в същото време ми пише писмо, че не може да отговори на искането ми да задължи БНТ да изпълни задълженията си по споразумението с партия АТАКА?

Аз и мои колеги искахме да питаме защо проявяват двоен стандарт? От една страна ЦИК казва, че не може да се намеси по казуса с БНТ. Не може и да поиска БНТ да изпълни споразумението, подписано от Кошлуков с „Атака”. В него се казва, че имам право на достъп до участия в БНТ и не може решение на Управителен съвет да отмени споразумението.

В същото време ЦИК ме глобява за участието ми в “Референдум”, за което решава, че съм нарушил нещо си. После пише писмо, че не може да се намеси и не може да отговори на искането ни да се осигури достъп до БНТ. Казва „не сме страна”. Веднъж е страна, веднъж не е. Това не е правно издържано поведение на институция, каквато е ЦИК.

Волен Сидеров

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 06 Октомври 2019 17:08
  АТАКА внесе промени в НК да няма давност за приватизацията

  АТАКА предлага промени в Наказателния кодекс за отпадане давността за престъпления, извършени от високопоставени длъжностни лица. В това число влизат приватизационните и концесионните сделки от началото на прехода. „По този начин се надяваме, че правоприлагащите органи ефективно ще могат да си свършат работата”, каза зам.-председателят и депутат от АТАКА Десислав Чуколов на брифинг в Народното събрание.

 • Неделя, 06 Октомври 2019 17:08
  Бойко Борисов: Скъпо ще е, но ще гласуваме машинно!

  Не искам да се говори, че едва ли не не желаем да има машинно гласуване, а всички други го искат.  Да, ще похарчим няколко десетки милиона. Не съм убеден, че трябва и с това ще се реши нещо.  Нека възложим темата на Томислав Дончев и ЦИК. Гласуваме го!

 • Неделя, 06 Октомври 2019 17:08
  АТАКА предлага в НС отпадане давността за криминалната приватизация

  Гешев да се заеме с Иван Костов, за да покаже, че действа твърдо

Оставете коментар