Вторник, 26 Май 2020

Неделя, 27 Октомври 2019 17:54

Психодесните зомбита вече имат нов Голям Враг™

Александър Симов за скандалите в дясно: Но това е психодесният комсомол. Тези могат да се взират само в орбитата на пъпа си. И правят всичко възможно да си останат на ниво политическа секта, без никаква надежда за реално развитие

Изборите не са свършили, а психодесните зомбита вече имат нов Голям Враг™ - Борис Бонев. Ако не бил Бонев те щели да отидат на балотажа.

Заради това Бонев е марионетка на Мая, маша на мафията, прислужник на олигархията, оръженосец на Черепа.

Пълна мозъчна смърт.

Чудно ми е по коя логика комсомолът на лудите реши, че гласовете на Бонев са им в кърпа вързани? Че им се падат по право?

Аз имам точно обратното наблюдение – Бонев успя да привлече гласовете на хора, които щяха да си останат вкъщи, ако той не се беше явил на терена.

Това не е вот за още от същите психодесни фобии, мании и комплекси. Всъщност дори е точно обратното.

Ако десницата имаше самосъзнание, срам, интелект и съвест щеше самичка да се отстрани от терена, а не да го задръства с партийните си комплекси за величие.

Ако те наистина представляваха гражданите, щяха сами да дадат път на гражданското начало в политика и да преглътнат своето напомпано и надрусано его.

Но това е психодесният комсомол. Тези могат да се взират само в орбитата на пъпа си. И правят всичко възможно да си останат на ниво политическа секта, без никаква надежда за реално развитие.

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар