Понеделник, 18 Ноември 2019
Петък, 08 Ноември 2019 12:49

Паркирани над 100 броя кувьози

Колите на кметовете на ГЕРБ предизвикват втори пореден ден възмущение в социалните мрежи, още повече след изказването на министър Горанов, че местните данъци и такси били много ниски:

 

Elena Banova: Вчера, на конференцията-събиране на ГЕРБ-ерските кметове, навън бяха паркирани над 100 броя кувьози.

Георги Дренчев: Мислех, че има панихида на Васил Илиев, а то било ивент на ГЕРБ в НДК.

Daniela Tsanova: Луксозните лимузини на кметовете на ГЕРБ задръстиха пространството около НДК. Повечето от колите са с номера със специална комбинация, която в КАТ струва няколко хиляди лева. Това за сведение на бабите, медицинските сестри, социалните работници, детските учителки, които бързат да се снимат с него!

***

Финансовият министър Владислав Горанов по Нова тв: Местните данъци в България са изключително ниски, както и данъчните оценки. Градоначалниците трябва да преценят каква политика да водят и да поемат своята отговорност. Ако решат да задържат ниски данъците и таксите, да бъдат така любезни да не се обръщат към правителството.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Наказвате изрядните работници, защото сте безсилни да спрете злоупотребите

  Корнелия Нинова: Тези, които работят, внасят си осигуровките дисциплинирано в държавния бюджет и в случай на заболяване имат право да получат обезщетение от собствените си пари, няма да го получат. Те ще бъдат наказани. Категорично се противопоставяме на това

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Болничните вкараха в спор ГЕРБ и ВМРО, предложението било на Горанов

  Управляващите започнаха с изключенията: Нямало да се реже болничният за гледане на болно дете и при трудова злополука, твърдят Менда Стоянова и Даниела Дариткова

 • Петък, 08 Ноември 2019 12:49
  Таен коалиционен съвет отсвири пенсиите

  Научаваме от медиите, че на територията на НС се е състоял частичен коалиционен съвет между ГЕРБ, ВМРО и НФСБ. Към народните представители от АТАКА никой не е отправил покана за присъствие. Според информационни източници на срещата е била засегната и темата за размера на минималната пенсия.

Оставете коментар