Понеделник, 17 Февруари 2020

Събота, 21 Декември 2019 13:22

Захарова за САЩ: Скоро ще поискат и да не дишаме

Говорителката на руското външно министерство коментира подписаните от Тръмп санкции срещу строежа на „Северен поток-2" и "Турски поток”

 

 

"Държавата с държавен дълг от 22 трилиона долара забранява на платежоспособните държави да развиват реалния сектор на икономиката си!

Американската идеология за живот назаем не издържа световната конкуренция и финансовото министерство на САЩ редовно го потвърждава, издавайки нова "заповед за икономически арест”.

Скоро ще поискат незабавно да спрем да дишаме. И мнозина дори ще го направят. " 

Така говорителката на руското външно министерство Мария Захарова коментира във фейсбук влизането в сила на санкциите срещу проектите за газопроводи "Северен поток-2" и "Турски поток”.

 

 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 21 Декември 2019 13:22
  Тръмп и Ердоган обсъждат прекратяване на кризата с Идлиб

  "Победата на сирийския президент Башар Асад в провинция Идлиб, последен бастион на джихадистите и бунтовниците в Сирия, е неизбежна", заяви руският външен министър Сергей Лавров

 • Събота, 21 Декември 2019 13:22
  Д-р Николай Михайлов: Борисов е блясък на българската мизерия, феноменално постижение на нашето малодушие

  Това, което извършиха американците, е патетична глупост с възпитателна цел. Пъдят Русия от България и Миталов от САЩ. Точно толкова смешно, колкото и глупаво. Направиха го по американски грубо, но тъй да се каже, чистосърдечно. И с дълбоко съзнание за правота. Широко рекламираната „свобода“, с която започна българският преход, не прилича на себе си, не ухае на карамфил, а на сяра. В нещо (американците) заприличаха на СССР, в друго – на бардак. А това натъжава.

 • Събота, 21 Декември 2019 13:22
  Защо USA не случиха на лобисти?

  Лобистите са друга порода, друго племе, което няма нищо общо с истинския Народ – не го ли проумяват това? И как представителите на една велика страна позволяват на една шепа „ситуационни американофили“ да ги водят за носа? 

Оставете коментар