Понеделник, 25 Май 2020

Вторник, 10 Март 2020 08:54

Нека ви разкажа за Мустафа

Нека ви разкажа за Мустафа. Знаете го. Оня с качулката, анцуга и раницата

Трябва да знаете, че Мустафа лъже. Мустафа не се казва Мустафа. Той не е сириец, нито е бежанец. Лъже, че е загубил документите си. Лъже от къде идва, но може да му се вярва къде отива.

Мустафа има мобилен телефон. Крие се зад гърбовете на жените и децата. За него те са средство. Не търсете от него кавалерски постъпки. В неговата култура такива не съществуват. Там жената върви зад мъжа и го обслужва. А когато не изпълни задълженията си бива убита. И това е негово изконно право.

Около 15 000 мигранти остават блокирани на гръцко-турската граница

Мустафа пресича държавни граници и намира за свое неприкосновено право да го прави. Граничарите му пречат, затова ги прогонва като кучета – с камъни. Ядосва се, че не му се получава. Мустафа не се интересува от законите. Особено от законите на неверниците. Колкото по-на север отива толкова повече стават неверниците.

Мустафа е млад, силен. Може да хвърля камъни и да прави бебета. За второто по-долу. Тоест, може всичко, което се иска от него като мъж.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Мустафа е горд, че има пенис. В културата на Мустафа две жени са равностойни на един мъж. Също така Мустафа знае, че ако утрепеш неверник не е убийство. Ако го заколиш с касапски нож дори не е престъпление. А ще идеш в рая. Мустафа не е престъпник – има и двете.

Мустафа вярва, че трябва да получава пълна издръжка от неверниците, защото е млад и потентен. Той идва да яде и да прави бебета. Вярва, че по този начин прави добро на света. Неговата свещена задача е да ашладиса стария континент.

Мустафа се дразни, че около него има различни от неговите. Стиска зъби. Мустафа знае, че е вълк в кошара.

Мустафа вярва, че белите мъже са овни, а жените им са плячка. Да. Освен това белите жени са курви. Ходят голи и го дразнят. Затова изнасилването не е престъпление. В държавата на Мустафа курвите ги трепят с камъни. Мустафа е морален и знае как се мятат камъни по курви.

Словенската полиция откри 30 нелегални мигранти в запечатани товарни вагони

Мустафа иска да живее в твоята държава, но също иска да ти каже как точно ще живее, защото ти си заблуден, а неговата същност не предполага да се съобразява с неверници. Вярва, че един ден той ще определя законите, а ти ще работиш за него. Ще правиш дюнери.

Мустафа мрази гейовете. Независимо колко плюшени мечета му подаряват, той иска да ги види как висят избесени по уличните лампи. Ох, само почакайте!

Мустафа не чете. Четенето не е в културата му. Знае да дои кози и да ги коли. Също така може да пали огън и да хвърля камъни. Тези, които могат да четат и имат образование не бягат с лодки към Европа.

Мустафа не ти е благодарен затова, че днес има какво да яде и къде да спи. Той те мрази. Трябва да знаеш, че имаш поставен ултиматум и времето ти изтича. До тогава той разчита на твоята толерантност.

Емил Йотовски, фейсбук

 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 10 Март 2020 08:54
  Борисов: Газовата връзка с Гърция е важна за страната ни

  Изграждането на междусистемната газова връзка Гърция–България е от изключително значение за страната ни и за региона на Югоизточна Европа. Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

  Той изтъква в поста си, че като част от развитието на Южния газов коридор, чрез IGB България и съседните ѝ страни ще имат достъп до алтернативни доставки от Каспийския регион, както и от съществуващи или бъдещи терминали за втечнен природен газ.

  Интерконекторът ще осигури възможност за свързване с други планирани газови проекти като терминала за втечнен газ при Александруполис, както и втечнен газ от Израел, Египет и други, завършва той.

  Към поста си той е добавил  и видео с кадри как се изгражда газовата връза със съседна Гърция, как се подготвя трасето, как се полагат част от тръбите.

 • Вторник, 10 Март 2020 08:54
  От днес в Истанбул влиза в сила забрана за излизане навън на гражданите заради коронавируса

  Това е най-продължителната забрана за излизане навън през уикендите в Турция от 18 март

 • Вторник, 10 Март 2020 08:54
  Гърция излиза от карантината, глоба за неносене на маски

  С плавен преход към ново ежедневие и правила, Гърция излиза поетапно от наложената карантина и преминава към втора фаза в борбата с COVID-19. Девизът "Оставаме вкъщи“ се променя на "Оставаме в безопасност“. Това заяви в обръщение към гръцкия народ премиерът Кирякос Мицотакис, съобщава "Труд".

Оставете коментар