Понеделник, 13 Юли 2020

Сряда, 06 Май 2020 20:23

Страхил Ангелов: Все повече хора по света разбират, че коронавируса е манипулация

Все повече хора у нас и по света започват да разбират, че коронавирусът е една най-обикновена измама и манипулация, която се развива по предварително добре обмислен сценарий.

Всички сме близко до извода, че добре замисленото почти винаги е пълна противоположност на "доброто". Все по-малко започваме да се интересуваме от мнимата "зараза", която се оказа далеч не толкова смъртоносна, колкото ни внушаваха политиците и обслужващите ги медии в съучастие с добре подбрани "медицински" лица и експерти.

Все повече на дневен ред се появява въпросът за икономическата криза и рецесията, в която влиза целият свят и особено плячкосани държави като България. Финансовата криза вече беше факт и просто трябваше да се инсценира нещо подобно, за да се отклони вниманието от истинските причини и виновните за нея. Този икономически колапс, който вече е факт, е причинен от съвсем други фактори, които сега ще бъдат прикрити зад коронавируса.

Всичко в световната икономика всъщност много прилича на селата на княз Потьомкин: измамна фасада на една система, която отдавна се беше провалила и вече се разлагаше. Просто без коронавирусът агонията щеше да продължава по-дълго и това щеше да даде време на много от нас да осмислим истинските причини за краха и евентуално да посочим виновниците. Имаше реална опасност за срива да бъдат обвинени политиците, но сега виновен е коронавирусът, а те са нашите "спасители".

Ако всичко си беше извървяло пътя щяха да лъснат финансовите спекулации на световната олигархия и фактът, че повечето западни политици са помагачи и най-обикновени марионетки, които въобще не се интересуват от народите си и винаги са се занимавали само и единствено със замазване на икономическите проблеми и прикриване на истинските виновници чрез поемане на нови дългове и дефицити.

Играта на коронавирус е опит да се прикрие симбиозата между експертите по криви краставици в Брюксел, политическите елити на националните държави и безполезните международни организациии от една страна и световния финансов и корпоративен елит от друга. Сега на милионите безработни, които ще бъдат оставени на произвола на съдбата и на пенсионерите, чиито пари са източени отдавна чрез частни пенсионни фондове и ще бъдат принудени да се ровят в кофите за боклук, ще бъде обяснено, че за тяхната трагедия е виновен единствено коронавируса.

Целите вече са изпълнени, оправданието е налице и тези, които играха според сценария ще започнат да ни "спасяват", т.е. да доразграбят всичко, което е останало.
Това е и причината да бъдат прекратени сеансите по плашене, провеждани всяка сутрин от лицето Венцислав Мутафчийски. Явно "началниците" разпоредиха на Борисов да спре, защото целите са постигнати и сега полека трябва да сляга "пушилката".

В никакъв случай не трябва да допускаме "реставрация" на положението и порядките отпреди коронавируса, които да придобият още по-уродливи форми сега! За всички, които са мислещи коронавируса просто вдиган една завеса и не бива да се съгласяваме да я спуснат отново и то още по-плътна.

Страхил Ангелов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар