Понеделник, 13 Юли 2020

Сряда, 13 Май 2020 11:29

Акциите на ПФК „Левски“ взривиха фейсбук с коментари и остроумия

След като стана ясно, че Васил Божков прехвърля акциите на клуба на премиера Бойко Борисов, който от своя страна отказа да ги приеме, фейсбук се изпълни с коментари и шеги. 

 

Ето някои от тях:

Valentin Vassilev: Майсторски ход на Божков. Прехвърли акциите на Бойко. Тити се разрева, а България се смее...

***

Евгени Петров: Сашо Диков заобиколен от журналисти пред входа на МС с акциите на Левски, джиросани на Б. Борисов. Циркът започна.

***

Vladimir Tanev: Има ли друг клуб по света с играещ собственик... Отборът от Герена трябва немедлено да смени името си. Такава гавра с името на Апостола България не познава...

***

Николай Хаджигенов: Пред Министерски съвет се е събрала орда ранобудни мисири, очакващи с нетърпение да накълват главният тулуп на републиката в качеството му на едър акционер във фалирал футболен клуб. Зрелища + Хляб = Окови

***

Антон Тодоров: Провокацията е очевидна. И изпълнителите все едни и същи. Абе, къде е Козелич?

***

Venci Micoff: Сашо Диков хлопа на вратата на Министерски съвет, носейки акциите на ФК “Левски”, за да ги връчи на Борисов... Щеше да е смешно, но не е. И тъжно не е. Гротескно е.

***

Асен Генов: Трябва да признаем на Божков известна доза находчивост и остроумие – връща акциите там, откъдето ги е получил – на Бойко Борисов.

***

Ivo Hristov: Щом в Министерски съвет не ги искат, Сашо Диков трябва да занесе акциите на Тити, който бадева виси в DHL.

***

Elena Banova: Последният ден на извънредното положение и първи ден на извънредното санитарно положение бяха отбелязани с комедийна пиеса.

***

Веселина Томова Захариева: Ако нещо се разбра, то поне е, че Васил Божков не е "лоялния гражданин" Трактора, нито лигльото Цветан Василев.

***

Tzvetomir Naydenov: Да обобщим сагата с акциите : първо Хекимян съобщи по Чи Ти Ви, че Тити е излъганото камилче. Черепа си остава дълбоко принципен да не казва вярна дума. Черепа не му пука за Левски. Както той обича да казва : да мре! Черепа иска да дестабилизира политически страната и си прави политически циркове използвайки Левски. Както винаги става Черепа ще се наиграе накрая. Знаем си стоката! … Секретарката на Черепа - Йоана Христова, която в момента е в затвора и е родом от Троян, последно : Роднина ли е на Сашо Диков или не? Някъде прочетох, че е дъщеря на сестрата на Аня Пенчева? По роднинска линия ли Сашо Диков носи акциите в МС ? Някой знае ли?

***

Christo Komarnitski: Божков може да е всякакъв, но прави качествено шоу, признавам.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар