Неделя, 20 Септември 2020

Петък, 15 Май 2020 18:09

ПР-експертът Диана Дамянова: Идиоти, сър!

Иначе това нещо, наречено българска държава ,потули скандала „Ало, Банов съм“, където един министър открито нарежда да се открадне от държавата, та няма да се справи с едни смс-си

 

В пристъп на паническа атака "десните" управляващи предлагат да създадат държавен сектор в петрола, за да - отбележете - създадат по-голяма конкуренция. Идиоти, Сър!

Как е възможно с подписа на един индивид да бъда заставена да отида в болница и да ми бъде отказано конституционното право сама да реша дали да се лекувам или не? Идиоти, Сър!

От самото начало е ясно, че онези 700 милиона, буквално откраднати от нас, са разделени между Божков и Борисов, с активното посредничество на Горанов. Какво е съотношението не знам, но ако Божков няма записи, значи всичко, на което съм го учила в ранните зори на демокрацията, е отишло по дяволите.

Иначе това нещо, наречено българска държава ,потули скандала „Ало, Банов съм“, където един министър открито нарежда да се открадне от държавата, та няма да се справи с едни смс-си.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 15 Май 2020 18:09
  Прокуратурата отговаря до дни на комисията LIBE за записите на Борисов

  Прокуратурата ще отговори на въпросите на комисията „LIBE“ между 25 и 28 септември. Два от въпросите са свързани с това дали се извършва разследване за записите, които се твърди, че са на премиера Бойко Борисов, коментира заместник главният прокурор Даниела Машева в „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ

  По думите ѝ прокуратурата не прави разграничения относно политическата принадлежност на лицата, към които се реализира наказателна отговорност.

  „За имотите в Барселона нашият отговор се подготвя. Извършва се проверка, назначени са данъчни ревизии. От месец юли е изискана информация от испанските власти по тяхното твърдение, че там се води разследване. Ако там са събрани някакви доказателства, по линия на международно-правното сътрудничество бихме желали да получим тези доказателства, за да се направи преценка оттук-нататък, съобразно събрания материал, как ще се процедира – дали има данни за извършено престъпление, коментира Митева.

  Общото събрание на прокурорите избира днес и следващата събота член от своята квота, който ще смени Машева във ВСС, след като тя зае поста на заместник главен прокурор.

 • Петък, 15 Май 2020 18:09
  Борисов на среща на високо равнище на ООН: Обявеното Десетилетие на действието до 2030 ще бъде и Десетилетие на възстановяването

  Премиерът постави акцент върху подобряване на качеството на образованието и здравеопазването и от необходимост от надеждно прилагане на законодателството за опазване на природата

   

 • Петък, 15 Май 2020 18:09

Оставете коментар