Вторник, 02 Юни 2020

Неделя, 17 Май 2020 16:14

Васил Божков във видеообръщение: Утре в 8:00 ч. очаквайте нова част от сигнала ми

Бизнесменът пусна видео от Дубай

 

„Благодаря на всички за подкрепата и многото съобщения. Опитвам да отговоря на максимален брой от тях.

Утре в 8:00 ч. очаквайте нова част от сигнала ми.“

Това написа във фейсбук страницата си Васил Божков.

„Здравейте! Благодаря ви за пожеланията и подкрепата. Утре тук ще публикувам нова част от сигнала си. Надявам се този път някой да я прочете. Бъдете здрави и доскоро“, казва бизнесменът в изгнание във видеообръщение (виж ТУК) от Дубай.

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 17 Май 2020 16:14
  Божков показа извлечения за 11.8 млн. лв. такса „помагане“

  Прокуратурата съобщи за още иззети антики от колекцията му

   

 • Неделя, 17 Май 2020 16:14
  Васил Божков: Главатарят казал на Али Баба: „Ще ни даваш 20% от печалбата си!“

  Имало едно време държава, която се упрвлявала от 240-те разбойници. Те били разделени на различни shaiki, а най-голямата избирала Главатаря.

 • Неделя, 17 Май 2020 16:14
  Горанов обяснява как е контролирал събирането на данъци и такси в хазарта. БСП иска от финансовия министър уволнения заради несъбраните 700 млн. лв.

   След 4 000 проверки КХ и НАП не открили липсващите хазартни такси. „Шефът на комисията е лично Ваш избор. От НАП представителят е Ваш избор. Вие сте шеф на Управителния съвет на НАП, на ключовата агенция. Другите Вие ги подписвате. Или те са "калинки", или не знаят къде се намират. В опиянение са пет години", заяви проф. Гечев.

   

  Комисията по хазарта е утвърдила частично “нищожни” правила, по които са оперирали „Еврофутбол“, „Евробет“, „Ню Геймс“ и „Национална лотария“. Това става ясно от писмен отговор на финансовия министър Владислав Горанов до депутата от БСП проф. Румен Гечев.

  И четирите компании са свързани с бизнесмена Васил Божков. Заради неправилното формиране на държавни такси по хазартните игри компаниите имат образувани 8 акта и задължения за близо 700 милиона лева.

  В парламента финансовият министър се оправда с „допустими нарушения“, както и с това, че в момента се преценявало дали това нарушение е престъпление.

Оставете коментар