Четвъртък, 16 Юли 2020

Вторник, 26 Май 2020 16:39

Управляващите вместо да се разкаят, започнаха да демонстрират все по-голяма арогантност и безочие!

Страхил Ангелов: По-достойно е да признаеш, че си сгрешил и да опиташ да успокоиш хората, които си подлудил с престъпното плашене, за да могат да се върнат към някакъв що-годе нормален начин на живот

 

Управляващите вместо да се разкаят за очевидната им погрешна и прекомерна реакция по отношение на един относително безобиден грип, който се оказа и не силно заразен, започнаха да демонстрират все по-голяма арогантност и безочие.

В подобна ситуация е далеч по-достойно да признаеш, че си сгрешил и да опиташ да успокоиш хората, които си подлудил с престъпното плашене, за да могат да се върнат към някакъв що-годе нормален начин на живот. Доколкото възможност за нещо нормално съществува по тези земи...

За съжаление, нищо подобно дори и не минава през болните мозъци на Борисов и камарилата му! Вместо да се извини за гаврата с целокупния български народ, премиерът-слънце с цялата си наглост обяви, че всички имаме голям късмет, че именно той, а не друг, ни управлява. Жалка история!

Големи късметлии са над 2 млн. пенсионери, оставени на произвола на съдбата с по 200-300 лева на месец. Фортуна не подмина и други два милиона българи, които напуснаха трайно страната ни, без изгледи някога да се завърнат.

И не на последно място "редкия шанс" да бъдат управлявани от Борисов споходи и тези почти милион работещи бедни, които се тълпят пред магазините за дрехи "втора употреба", за да доизносват дрехите на богатите ни "съюзници", които много обичат и харесват България и нейния управник - носител на "бон шанс" за всички ни.

Честото на късметлиите! Сега всички тръпнем в очакване да ни спасят от надвисналата втора вълна на "смъртоносната зараза" - коронавирус!

Страхил Ангелов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар