Четвъртък, 16 Юли 2020

Вторник, 08 Ноември 2016 13:51

Марешки: В момента си меря отвращението

Нямам намерение да насочвам гласовете си нанякъде, заяви кандидатът за президент

Кандидатът за президент Веселин Марешки изрази разочарованието си от това, че не успя да се класира на балотаж. Той сподели, че в момента „мери отвращението си” от случилото се и още се колебае дали да гласува в неделя.

"В момента си меря отвращението и погнусата от ситуацията и има голям шанс да не гласувам. Но не искам ДПС и БСП на власт", заяви Марешки пред bTV.

"Нямам намерение да насочвам гласовете си нанякъде. Ние не сме стадо всеки да бъде насочван. Надявам се за мен да са гласували горди и свободни хора, като мен самия", добави бизнесменът.

Той обаче бе категоричен, че няма да подкрепи Румен Радев. "Цецка Цачева всички я знаят, Румен Радев е скрит. С всяка негова кариерна стъпка нагоре, армията се е сривала. Когато ВВС фалират, той се изнася по терлици за разлика от гордия капитан, който последен напуска потъващия кораб. Аз няма как да гласувам за Румен Радев. Поне 5-6% от моите гласове са отишли заради манипулациите на щаба на БСП".

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 08 Ноември 2016 13:51
  Марешки убеден: Оставка няма да има!

  Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки е убеден, че всенародните протести няма да доведат до оставка на кабинета.

 • Вторник, 08 Ноември 2016 13:51
  Онзи, който полива пустинята: Свалете и ДДС-то върху периодичните издания!

  Вероятно, прелюбезни,  има и случаи, когато президентът е прав. Мисля, че дори Десислава Радева  може да го потвърди! Аз направо намирам умисъл в предложението, вместо бензиностанции да се открият компютърни училища в областните градове, макар че и това не е много ясно като пазарен механизъм. Кой ще преподава в тези центрове? Учителите по трудово ли? Или ще ги наемат частните компютърни училища…

 • Вторник, 08 Ноември 2016 13:51
  Не ща хинин! Искам от хапчетата на Марешки!

  По време на извънредното заседание на парламента днес, Марешки изкара БСП виновни за закупуването на самолетите, дет ги нема...

Оставете коментар