Четвъртък, 02 Април 2020

Неделя, 23 Април 2017 13:59

Огнян Минчев: Корнелия, chapeau! Вие сте човек навреме и човек на място!

След политическа екзекуция на Първанов, тази победа е второ доказателство, че сте човек навреме и човек на място, казва политологът

„Корнелия, chapeau! Вашата партия не ми е слабост, но сърцати хора, които не се страхуват да приложат принципи за да извоюват победа винаги са предизвиквали възхищението ми.“

Така политологът Огнян Минчев коментира категорично поисканата от Нинова и подадена от Георги Гергов вчера оставка от ръководството на БСП.

„След виртуозната политическа екзекуция на др. Първанов, днешната ви победа е второ доказателство, че сте човек навреме и човек на място! Надявам се да оползотворите политическия си потенциал в полза на европейска - не на евразийска България. Що се отнася до Гергов, панаирът (панаирите) и руското консулство му стигат!“, посочва още политологът.

Скандалът се разрази, след като стана ясно, че Георги Гергов е организатор и домакин в офисите си в ЦУМ на задкулисна среща между главния прокурор Сотир Цацаров и газовия бос Сашо Дончев. Корнелия Нинова обяви, че не приема такова поведение на член на БСП.

Оставете коментар