Вторник, 11 Декември 2018
Събота, 24 Февруари 2018 09:25

Сидеров: Симеонов и Каракачанов го обърнаха на детска градина, аз съм като възпитателка

Искам да се занимавам с рисуване, но съм поел ангажимент към избирателите. 

 

"В Обединените патриоти имаше разменени реплики през медиите. Няма нищо лошо обаче те да се допитват, както и от ГЕРБ до мен като политик с по-голям парламентарен опит". Това заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. По на съпредседателя на Обединаните патриоти коалицията им се е превърнала напоследък като детска градина, а съпредседателите Валери симеонов и Красимир Каракачанов са го направили принудили да се държи като детска възпитателка, но допълни, че използвал само мирни средства в методиката си. "Повярвайте ми, по-скоро искам да се занимавам с изобразително изкуство, а не с политика, но съм поел ангажименти към избирателите си", оплака се Волен Сидеров. 

"Казах и на Цветан Цветанов, че трябва по-често партиите в коалицията да се допитват до мен. Както се казва, не питай старило, а питай патило. Подобни срещи в коалицията трябва да се случват поне два пъти седмично", констатира лидерът на "Атака". "Ако няма бизнес отношения с фирмата, която иска да купи ЧЕЗ, не виждам причина Теменужка Петкова да подава оставка. Аз живея в София от 1985 г. Познавам всички банкери, много бизнесмени и интелектуалци. Мога да посоча нов министър на мястото на Теменужка Петкова, имам няколко имена, но няма да ги цитирам, за да не изгорят без време", каза още Волен Сидеров. Той посочи, че премиерът Бойко Борисов много се е развил в политиката с времето и изтъкна качеството му на добър балансьор. През годините го бил критикувал, тъй като вероятно не е бил доразвил тези качества. 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Корнелия Нинова: Властта се крепи на репресии

  Борисов, авторитарната власт и полицейщината не могат да спрат гнева и справедливите искания

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Румен Радев: Демокрацията е в критично състояние

  Стенограма на интервюто на президента Румен Радев за „Панорама“ по БНТ

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Радев: Аз не съм избран, за да премълчавам истината

  Президентът призова Борисов да търси диалог с хората, а не с него.

  Аз не съм избран, за да премълчавам истината. Напротив - за да я изговарям и отстоявам. Не президентът, а правителството разполага с бюджета, разпределя обществени поръчки, финансира медиите. Този коментар направи президентът Румен Радев в предаването "Панорама" по БНТ.

  Държавният глава даде просторно интервю за водещия Бойко Василев. Румен Радев защити позицията си, че демокрацията в България е в критично състояние. По думите му чувството за несправедливост задушава българите и те излизат на улиците. Това чувство застрашава демокрацията. Застрашава я корупцията, отчайващото състояние на медиите, продължи Радев.

  Той изброи още изборните правила, които не гарантират честни и прозрачни избори. Както и това, че доверието в институция като парламента е рекордно ниско. Няма прозрачност във взимането на решения, тревожи се още държавният глава. Като друга заплаха за демокрацията той посочи и едноличните решения, които взима премиерът.

Оставете коментар