Събота, 24 Март 2018
Събота, 24 Февруари 2018 09:25

Сидеров: Симеонов и Каракачанов го обърнаха на детска градина, аз съм като възпитателка

Искам да се занимавам с рисуване, но съм поел ангажимент към избирателите. 

 

"В Обединените патриоти имаше разменени реплики през медиите. Няма нищо лошо обаче те да се допитват, както и от ГЕРБ до мен като политик с по-голям парламентарен опит". Това заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. По на съпредседателя на Обединаните патриоти коалицията им се е превърнала напоследък като детска градина, а съпредседателите Валери симеонов и Красимир Каракачанов са го направили принудили да се държи като детска възпитателка, но допълни, че използвал само мирни средства в методиката си. "Повярвайте ми, по-скоро искам да се занимавам с изобразително изкуство, а не с политика, но съм поел ангажименти към избирателите си", оплака се Волен Сидеров. 

"Казах и на Цветан Цветанов, че трябва по-често партиите в коалицията да се допитват до мен. Както се казва, не питай старило, а питай патило. Подобни срещи в коалицията трябва да се случват поне два пъти седмично", констатира лидерът на "Атака". "Ако няма бизнес отношения с фирмата, която иска да купи ЧЕЗ, не виждам причина Теменужка Петкова да подава оставка. Аз живея в София от 1985 г. Познавам всички банкери, много бизнесмени и интелектуалци. Мога да посоча нов министър на мястото на Теменужка Петкова, имам няколко имена, но няма да ги цитирам, за да не изгорят без време", каза още Волен Сидеров. Той посочи, че премиерът Бойко Борисов много се е развил в политиката с времето и изтъкна качеството му на добър балансьор. През годините го бил критикувал, тъй като вероятно не е бил доразвил тези качества. 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Борисов разпореди да бъдат наложени максимално тежки наказания на граничните полицаи, заради издънката с непроверените пътници на Летище София

  Министър-председателят разпореди в кратки срокове да бъде извършен анализ на работа на ГКПП Аерогара София и да бъдат предприети адекватни мерки за реорганизацията ѝ

  Министър-председателят Бойко Борисов извика министъра на вътрешните работи Валентин Радев, главния секретар на МВР гл. комисар Младен Маринов и директора на Главна дирекция „Гранична полиция“ гл. комисар Светлан Кичиков, за да му докладват за случая от 20 март т. г. на ГКПП Аерогара София. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

  Премиерът Борисов разпореди на всички служители, извършили дисциплинарни нарушения, да бъдат наложени максимално тежки наказания. Той разпореди също в кратки срокове да бъде извършен анализ на работа на ГКПП Аерогара София и да бъдат предприети адекватни мерки за реорганизацията ѝ.

  Както Епицентър.БГ писа, инцидентът е станал с пътниците от полет на авиокомпания „България еър” от Париж до София на 20 март. Според видеозаписи от летището граничните полицаи са обработили полета от Прага, кацнал 10 минути по-рано и по неясни засега причини всички шест гишета останали празни за повече от 10 минути. Така повече от половината пътници от Париж влизат в страната без да бъдат проверени.

  Граничните полицаи проверили втората половина от пасажерите, но не върнали за проверки влезлите транзит.

  Според вътрешния министър това не е първият подобен случай и шефът на „Гранична полиция” може да се раздели с поста си.

  Случилото се е изключително конфузно на фона на усилията на премиера Борисов и цялото правителство да убедят Европа, че пазим добре външните Шенгенски граници, коментират експерти по сигурността.

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Борисов вади тайното си оръжие Лукарски, внедрява Валери Симеонов в нова коалиция между СДС и НФСБ

  Седесарите са в паника, искат оставката на лидера си, който възражда синята идея с помощта на бургаския патриот. Премиерът изчаква края на председателството ни в ЕС, за да бие шута на патриотите, които се държат като детската градина на Реформаторския блок във втория му кабинет.

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Ердоган лее кръвта на сирийския град Африн, Сидеров - шербет на Бойко ефенди за евроседянката му във Варна

  Ако някой още се пита дали АТАКА е концесионирана от ГЕРБ и дали лидерът й е на каишката на премиера, съмненията се изпариха. В интервю за казионен сайт, за който премиерът е Господ, а критиците му – черен дявол, някога наричащият Борисов „к…а“ изръси това:

  „Борисов е добър играч на международната сцена и е много полезно, ако България се превърне в балансьор между Турция и Запада. Балансът е ключов и имаме сили за такава роля, благодарение на Бойко Борисов, който печели доверието на държавниците със своята непосредственост и сърдечно отношение …“
  Няма друг такъв вид в политическата ни фауна, който от наперен лъв се прероди в лоялен пудел! За въпросния екземпляр някога султан Ердоган бе душманин, дължащ ни 10 милиарда за имотите на изкланите и прогонени тракийци, днес султанът е държавник, на когото адвокатстваме пред Европата.
  Вчера ООН порица Ердоган заради бруталните му репресии срещу 160 000 души в Турция, днес Сидеров хвали софийския му адвокат като играч на международната сцена.

  Светът клейми Ердоган за агресията му в Сирия, превърнала град Африн в човешка кланица, Сидеров се гордее, че сме балансьор между Турция и Запада.
  В Африн кръвта се лее като вода, а атакистът лее шербет на баш дипломата Бойко ефенди за евроседянката му с Ердоган във Варна.
  How Much? Туй е въпросът: Колко ти платиха, колко от присъдите ти опростиха?

  Велизар Енчев, Фейсбук

Оставете коментар