Вторник, 19 Юни 2018
Събота, 24 Февруари 2018 09:25

Сидеров: Симеонов и Каракачанов го обърнаха на детска градина, аз съм като възпитателка

Искам да се занимавам с рисуване, но съм поел ангажимент към избирателите. 

 

"В Обединените патриоти имаше разменени реплики през медиите. Няма нищо лошо обаче те да се допитват, както и от ГЕРБ до мен като политик с по-голям парламентарен опит". Това заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. По на съпредседателя на Обединаните патриоти коалицията им се е превърнала напоследък като детска градина, а съпредседателите Валери симеонов и Красимир Каракачанов са го направили принудили да се държи като детска възпитателка, но допълни, че използвал само мирни средства в методиката си. "Повярвайте ми, по-скоро искам да се занимавам с изобразително изкуство, а не с политика, но съм поел ангажименти към избирателите си", оплака се Волен Сидеров. 

"Казах и на Цветан Цветанов, че трябва по-често партиите в коалицията да се допитват до мен. Както се казва, не питай старило, а питай патило. Подобни срещи в коалицията трябва да се случват поне два пъти седмично", констатира лидерът на "Атака". "Ако няма бизнес отношения с фирмата, която иска да купи ЧЕЗ, не виждам причина Теменужка Петкова да подава оставка. Аз живея в София от 1985 г. Познавам всички банкери, много бизнесмени и интелектуалци. Мога да посоча нов министър на мястото на Теменужка Петкова, имам няколко имена, но няма да ги цитирам, за да не изгорят без време", каза още Волен Сидеров. Той посочи, че премиерът Бойко Борисов много се е развил в политиката с времето и изтъкна качеството му на добър балансьор. През годините го бил критикувал, тъй като вероятно не е бил доразвил тези качества. 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Спецсъдът вика на разпит премиера и министри от кабинета Борисов 2

  Премиерът и бивши негови министри са извикани по случая с ваксините на Петър Московски

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Корнелия Нинова: Борисов си противоречи. Иска да затваря границите, а подкрепя повече средства за интеграция на бежанци

  Борисов си прoтиворечи, хем е за затваряне е на външните граници, хем подкрепя повече средства за интеграция, коментира председателят на БСП Корнелия Нинова във Фейсбук.

  Тя обяснява, че правителството е приело постановление 208, с което се задължават българските общини да осигуряват на бежанците жилища, социални услуги, училища и лечение.

  "Борисов призовал да се затворят външните граници на Европа за мигранти. Но иначе подкрепя бюджета за следващия период, който увеличава средствата за интеграция на бежанци в Европейския съюз", допълва соцлидерът.

  "Сега иска да ги връща обратно. Има леко противоречие, нали. Когато обещахме, че ако спечелим изборите, ще отменим това постановление, ни посочиха като антиевропейска партия. Даже платени социолози и политолози обясняваха как сме загубили заради антиевропейско говорене. Днес, най-големите европейци се обявяват против мигрантите", пише още лидерът на левицата.

  Нинова коментира, че преди две седмици, на срещата й с лидери на партии от Вишеградската четворка, се е обявила против увеличаването на средствата за интеграция на мигранти, за сметка на социалния стълб за бедни, болни и слаби.

  "Отново ме нарочиха за антиевропеец, който се среща с антиевропейски лидери. Какво стана сега. Просто Сенека се оказа прав: "Времето показва истината". И БСП се оказа права. Времето показа и това", пише Нинова в социалната мрежа.

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Гавра! Веско Маринов пя на министерска инициативи за деца (Видео)

  Тормозят хлапетата с музиката на бабите им. "Свършиха певците. Вече няма кого друг да поканим!", гневят се родители. 

Оставете коментар