Вторник, 18 Септември 2018
Събота, 24 Февруари 2018 09:25

Сидеров: Симеонов и Каракачанов го обърнаха на детска градина, аз съм като възпитателка

Искам да се занимавам с рисуване, но съм поел ангажимент към избирателите. 

 

"В Обединените патриоти имаше разменени реплики през медиите. Няма нищо лошо обаче те да се допитват, както и от ГЕРБ до мен като политик с по-голям парламентарен опит". Това заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров. По на съпредседателя на Обединаните патриоти коалицията им се е превърнала напоследък като детска градина, а съпредседателите Валери симеонов и Красимир Каракачанов са го направили принудили да се държи като детска възпитателка, но допълни, че използвал само мирни средства в методиката си. "Повярвайте ми, по-скоро искам да се занимавам с изобразително изкуство, а не с политика, но съм поел ангажименти към избирателите си", оплака се Волен Сидеров. 

"Казах и на Цветан Цветанов, че трябва по-често партиите в коалицията да се допитват до мен. Както се казва, не питай старило, а питай патило. Подобни срещи в коалицията трябва да се случват поне два пъти седмично", констатира лидерът на "Атака". "Ако няма бизнес отношения с фирмата, която иска да купи ЧЕЗ, не виждам причина Теменужка Петкова да подава оставка. Аз живея в София от 1985 г. Познавам всички банкери, много бизнесмени и интелектуалци. Мога да посоча нов министър на мястото на Теменужка Петкова, имам няколко имена, но няма да ги цитирам, за да не изгорят без време", каза още Волен Сидеров. Той посочи, че премиерът Бойко Борисов много се е развил в политиката с времето и изтъкна качеството му на добър балансьор. През годините го бил критикувал, тъй като вероятно не е бил доразвил тези качества. 

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Амбицията на Борисов била да станем финансов рай за инвестиции

  „Финансовата стабилност е нещо, което се оценява след време. Преди два месеца ние намалихме външния дълг на България. В първата двойка на Европа сме. Поколенията след нас имат 25% външен дълг. БВП расте и то трайно“, заяви премиерът Бойко Борисов по време на бизнес-закуската на Американската търговска камара.

  Темата на срещата е „Трансатлантическите отношения между България и САЩ в контекста на глобалните икономически промени“.

  „Аз се радвам, когато се откриват заводи, производства. Това е полезно за България. В сферата на земеделието и на ИТ сектора нещата се развиват изключително добре“, обясни премиерът. Той напомни е, че безработицата в момента е на най-ниските си нива. „В момента тя е под 5%. И сега дори трудно намираме работници“, добави Борисов.

  „22 години България е във валутен борд. Ние сме се научили да живеем в него, 2 лева=1 евро. 10% е плоският данък. В България има най – добрите условия за правене на бизнес“, напомни премиерът.

  Борисов не пропусна и да коментира темата Западни Балкани. „Тя беше сложена от България на масата“, напомни той и добави: „Това е най – сложната тема. В Западните Балкани имаме 4 – 5 стратегически играча“.

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Цветанов и Сидеров канят президента на среща

  Ще питат държавния глава за Младен Маринов

 • Събота, 24 Февруари 2018 09:25
  Провал: Борисов „открива“ училище, децата отиват в друга сграда за първия учебен ден

  Бойко Борисов отиде да инспектира училище, негов кмет и верен директор го убедиха, че днес първият учебен ден ще започне нормално. Оказа се обаче, че децата трябва да учат на километър по-далече, заради ремонти. 

Оставете коментар