Четвъртък, 21 Юни 2018
Сряда, 06 Юни 2018 12:35

Следващият труп, според математиката на трупоброенето ще бъде тежко самоубийство с 27 куршума

И все пак има нещо положително в борбата с престъпността, нека бъдем обективни, стига песимизъм и черногледство!

Бързо се съобщава, че пак има труп и още по-бързо се намира обяснение защо той е станал труп. Я любов между трима, я омраза между двама. Следващият труп, според математиката на трупоброенето ще бъде или тежко самоубийство с 27 прободни рани, или невинна разправия при каре на бриЧ белот.

Бързите и професионални реакции успокояват данъкоплатците и на тях им става по-леко - значи не отиват съвсем нахалост парите, с които те плащат на властта да си върши работата.

Николай Слатински, фейбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 06 Юни 2018 12:35
  Прокуратурата: Убитият в Ботевград е избягалият затворник Пелов, променил се е така, че и брат му да не го познае

  Категорично убитият снощи в Ботевград е избягалият затворник Владимир Пелов, съобщи на брифинг административният ръководител Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова. Убийството е станало на оживено място, в центъра на Ботевград. В момента на стрелбата не са минавали хора, самото място е обрасло с храсти.

 • Сряда, 06 Юни 2018 12:35
  Някои вицове са вечни, не се влияят от политическата система...

  Николай Слатински коментира поведението на премиера Бойко Борисов към оркестрите и хоровете на БНР. Той онагледи цялото управление на министър-председателя със стар, но поучителен виц от времето на соца. Припомняме, че Борисов се ядоса на музикантите, които му спретнаха импровизиран концерт-протест под прозорците на "Дондуков" 1. 

  Някои вицове са вечни, те не се влияят от характера на политическата система, защото са свързани с определен манталитет и с остра интелектуална недостатъчност на типажа или по-наукообразно - на съответния архетип...

  Имаше един соц виц как милиционер бил назначен по партийна линия за диригент на симфоничен оркестър. Милиционерът хал хабер си нямал от симфонични оркестри и с милиционерския си реформаторски устрем отнел флейтата от ръцете на здрав и силен другар и я връчил на мъничка и крехка другарка, за да не се мъчи тя с големия контрабас, а контрабаса дал на другаря, защото така е справедливо и като както си трябва!

  Ето такъв е бил милиционерският подход към оркестрите - бил е, е и ще бъде. И е слаба утеха, че същият подход се използва не само към оркестрите, а и към държавата. Но това е тема за други вицове, които в скоро време ще станат част от нашия фолклор. За да се помни и знае до какви дълбини е слязла, слиза и сега българската участ печална...

  Николай Слатински, Фейсбук

 • Сряда, 06 Юни 2018 12:35
  10 закона на нашата политическа действителност

  1. Когато не изпълняваш съюзнически отговорности, наричаш това защита на националните интереси.
  2. Закони, които не се спазват, се отменят.
  3. Ако не можеш да произвеждаш настояще за гражданите и техните родители, произвеждаш бъдеще за децата и внуците им, като ги натоварваш с изплащането на нови и нови милиарди дългове, заеми и кредити.
  4. Еврофондовете не се усвояват, а се присвояват.
  5. Кражбите на публични финанси се осъществяват като спечелване и реализиране на проекти.
  6. Корупцията съществува, ако изобщо съществува, единствено на отделни места в изолирани случаи и от опозиционни политици.
  7. Когато не си в състояние да направиш нещо за Западна България, демонстрираш грижа за Западните Балкани.
  8. Когато не обичаш да четеш книги, правиш всичко възможно да пречиш на другите да ги четат и се обграждаш с нечетящи хора.
  9. Когато изваждат окото на служител на законността и реда, ти действаш на принципа Око за око, т.е. слагаш пиратска превръзка на окото си.
  10. Ако навсякъде първо се обявява престъпникът за общонационално издирване и после се вкарва в затвора, ти първо го пускаш да избяга от затвора и после го обявяваш за общонационално издирване.

  Николай Слатински, Фейсбук

Оставете коментар