Сряда, 01 Април 2020

Сряда, 18 Юли 2018 11:12

С обвито в лой сърце Сидеров брани скотобойната в Странджа

“Хората трябва да разберат, че убиването на животните им не е без причина”, каза Волен Сидеров на извънреден брифинг в Народното събрание... Докато смирено адвокатстваше на държавните убийци в Странджа, зад гърба му се мъдреше гербаджийска кохорта, която само преди две лета атакистът кълнеше и пращаше в Централния софийски затвор.

Това ли е същият Сидеров, който влезе с гръм и трясък в политиката като защитник на онеправданите българи?
Този не воюваше ли с режима на Бойко Борисов и не го ли наричаше магистрална труженичка?
Това ли е човекът, заканващ се да беси “грухтящите парламентарни прасета със сърца, обвити в лой”, щото не чуват гласа на народа си?

Защо сега Сидеров не чува гласа на своя народ и брани скотобойната на ГЕРБ?
Всъщност кой тук е грухтящото прасе и има ли Сидеров сърце?
Или сърцето му е вече обвито в лой?

Велизар Енчев, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 18 Юли 2018 11:12
  Френски лекар се съблече гол в знак на протест срещу липсата на достатъчно предпазни средства за медиците

  Френски лекар се съблече гол в знак на протест срещу липсата на достатъчно предпазни средства за медиците, които се борят в момента с ковид19.

 • Сряда, 18 Юли 2018 11:12
  Радев: Настоявам за социални и икономически мерки като в Германия и Франция

  Днес българският парламент прояви отговорност, съобразявайки се с наложеното вето върху разпоредби от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Това дава възможност за ефективното прилагане на мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, което е в интерес на цялото ни общество. Тази позиция разпространиха от прессекретариата на държавния глава Румен Радев.

  Вижте какво още пише в нея:

  Истинският дефицит в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение обаче е липсата на убедителен пакет от социални и икономически мерки в подкрепа на най-силно засегнатите в тази ситуация – малкият и среден бизнес и хората, които ще загубят работа, сигурност, спокойствие и перспектива за своето бъдеще.

 • Сряда, 18 Юли 2018 11:12
  “Атака” по време на дебатите за ветото: Единението намирисва на сделка

  Ние от “Атака” призовахме, когато приемахме Закона за извънредното положение за единение. А едно единение не трябва да намирисва на сделка, а такава явно има.

Оставете коментар