Четвъртък, 27 Юни 2019
Сряда, 10 Октомври 2018 19:14

Когато и да затворят посолствата, които се произнесоха за бруталното престъпление, все ще е късно

Едно брутално престъпление направи България център на вниманието на европейските и световни институции, но не с друго, а с опитите за грозна политическа спекулация на несъстоятелни общественици и политици.

Подобни прояви водят до насаждането на отвращение към обединена Европа и нейните институции. По темата с това брутално престъпление, тази човешка трагедия, се произнесоха и някой посолства на чужди държави в България.

Мнението ми е, че когато и да бъдат затворени те, все ще сме закъснели.

Напред с майка България!

Румен Петков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 10 Октомври 2018 19:14
  Колко ни струва демонстрацията на хора, които не са заплашвани от нищо?

  Румен Петков ще входира питане до МВР и Столична община за цената на гей прада, който се плаща от всички данъкоплатци и който разделя обществото

 • Сряда, 10 Октомври 2018 19:14
  Иво Христов: Борисов лъже лековерните, купува користолюбивите и забавлява сеирджиите

  "Министър-председателят ни управлява чрез пороците, не чрез добродетелите. Вижте как бившите му изобличители днес са неговите най-усърдни апологети. ГЕРБ превърна дори по-податливите от Фейсбук-критиците си в група беквокали на властта. Изборните победи на ГЕРБ не почиват нито на идеи, нито на доверие, а на страха на хората да не загубят работата си, на принуда и на купен вот. Разбира се, най-могъщият съюзник на Борисов е политическата апатия. Ако не се отърсим от нея, ще се сбъдне реченото от депутата Георги Марков, че „Борисов ще ни управлява, докато му омръзне“. Когато Живков бе свален, мислеща България се дивеше как тъй поляци, чехи, унгарци и прочее били протестирали през годините, та сега строели бързо демокрацията си, докато ние сме пасували. Тридесет години по-късно е същото", казва в интервю за "Гласове" Иво Христов, избран за евродепутат от листата на БСП.

 • Сряда, 10 Октомври 2018 19:14
  Продължава разследването на убийството в Костенец

  Предположенията са, че извършител е бившият партньор на убитата - Стоян Зайков, на 43 години.

Оставете коментар