Събота, 19 Януари 2019
Понеделник, 15 Октомври 2018 16:47

„ДжиПи Груп” се оттегля, за да дойде... „ДжиПи Груп”

Днес от новините в телевизорите ще ви съобщят как държавата е оттеглила "Джи Пи груп" от още една поръчка.

Сега ще ви разкажа какви са реалностите:

1. Победител в поръчката за ремонта на трамвайна линия 5 от Съдебната палата до Княжево е консорциум „Инфра груп 2018“. В него влизат „Джи Пи груп“ и „РВП Илиенци“. Офертата за изпълнение е 45.7 млн. лева.

2. Фандъкова обяви, че поради оттеглянето на "Джи Пи груп" и защото договор още не е подписан, най-вероятен победител ще е класираният на второ място.

3. На второ място в процедурата е класирано обединението „София инфраструктура 2018“. В него влизат испанската фирма „Марко Обра публика“ и „Интегрирани строителни системи“.

4. Собственик на „Интегрирани строителни системи“ е Владимир Пилчев. Той участва в управлението на още доста дружества. Сред тях например е „Пи Ай“. Адресът на регистрация на това дружество съвпада с този на „Джи Пи груп“. Мейлът за кореспонденция пък е Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

5. Довиждане!

Мирослав Иванов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 15 Октомври 2018 16:47
  Нинова: ГЕРБ хвърли страната в хаос! Искаме предсрочни избори и каквото народът реши, ще го изпълним!

  За нас 2019 ще сложи край на статуквото и начало на промяната в България и Европа. Нестабилност, несигурност, растяща бедност, корупция, некадърност на управлението във вътрешната и външната политика – и това само за първите 10 дни на 2019 г. Това заяви в остра декларация от името на БСП за България лидерът Корнелия Нинова.

  Увеличението на ток, вода, газ и парно изправят хиляди семейства пред невъзможност да оцелеят през зимата. Стигна се до там във Велико Търново българи да се отказват от топлата вода като услуга, просто защото не могат да си я платят, добави Нинова с критичен тон.

  1,35 млрд. за строителство на магистрали получиха като подарък няколко фирми. Тези пари се раздадоха извън закона, извън правилата, без обществени поръчки, при това на някои фирми, срещу които текат разследвания за злоупотреба със средства. Тези фирми организираха протеста срещу БСП за съмнения за корупция при строителството на магистралите.

 • Понеделник, 15 Октомври 2018 16:47
  Готов ли е Пловдив за Европейска столица на културата?

  Англичанин за недовършените ремонти: Срамота е, че не е направено досега

 • Понеделник, 15 Октомври 2018 16:47
  Кметът Тотев е готов с одеалата, но не и с ремонтите!

  Пловдив приема Европейска столица на културата без нито един от чаканите обекти, скован от студ и ремонти

Оставете коментар