Събота, 19 Януари 2019
Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30

Сговорът на глупците ще е безсилен срещу Елена

Обвинението към Йончева е прокурорски чиклит, юридическа мелодрама, създадена да прикрие каква голяма гилотина за демокрацията готвят.

Елена създала фирма, в която друга фирма дала пари, а тази друга фирма, предполагало се, била на Цветан Василев.

Котката на Шрьодингер ряпа да яде.

Да не говорим, че с такава формулировка може да бъде повдигнато обвинение към всяка медия, която е взимала пари за реклама от Цветан Василев.

Струва ми се, обаче, че ГЕРБ забравят с кого си имат работа. Хей, това е Елена Йончева - жената, която влезе в Афганистан в най-мрачното време на талибаните.

Когато Цацаров не е познавал нищо друго, освен луксозните пловдивски ресторанти, тя правеше филм за сомалийските пирати.

Това е депутатката, която така прасна ГЕРБ в слабините, че Делян Добрев още се разхожда из кулоарите на парламента с погледа на Тодор Живков от пленума на 10 ноември. 

Една от любимите ми книги започва с мисълта на Джонатан Суифт: "Яви ли се на света истински гений, ще го познаете по туй, че глупците всинца са в сговор против него". Сговорът на глупците обаче ще е безсилен срещу Елена. 

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30
  Мащабна акция срещу чужденци в цялата страна, 43-ма са арестувани

  Задържаните са разследвани за престъпление срещу държавата и връзка с помагачи на терористична организация.

  Специализираната прокуратура провежда разследване срещу група чужди граждани за престъпления по Глава Първа от Наказателния кодекс (престъпления против Републиката). При специализирана акция са задържани 43 души. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна специализирана прокуратура.

  Специализираната прокуратура, съвместно с ДАНС и ГДБОП, провежда активни процесуално-следствени действия по наказателно производство за престъпления за престъпления против държавата на територията на София, Плевен, Благоевград, Разград, Хасково, Пловдив и Ловеч.

  Предмет на разследването е дейност на група чужди граждани по организиране и осъществяване на територията на Република България на нерегламентирани парични преводи в и от страната в особено големи размери по т.нар. метод „хавала“ в рамките на международна организирана престъпна група.

 • Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30
  БСП сезира прокуратурата за охраната на 12 поделения с опасни вещества

  Към сигнала до прокуратурата е предоставена и гражданска подписка на хората, живеещи в районите около 12-те поделения.

 • Четвъртък, 08 Ноември 2018 15:30
  Сделка за F-16 е като телефонно мошеничество - хвърляш едни пари и каквото стане

  Въпросът не опира до самолетите. Ако САЩ произвеждаха перални, битката щеше да е за тях, пише Александър Симов във Фейсбук

Оставете коментар