Понеделник, 21 Октомври 2019
Събота, 08 Декември 2018 11:17

СДС има реален шанс да влезе в управлението на домсъвета на блока на Спас Гърневски

Една торта стига да нахрани цялото "дясно", пише Васил Петев

 

СДС се било събрало вчера в "Синия лъв" на торта, за да отбележи 29 години от създаването си, каза преди минути по БНТ лидерът Румен Христов. 

Аз пък се замислих, тъй като и аз имам рожден ден скоро, дали не им е останало някое друго парче от тортата, щото те и без това не са много хора, а и трябва да внимават с диабета, макар и да са доста по-млади от мен.

Въобще, днес десните са по-силни и обединени от всякога.

Радан, плюс Атанасов, плюс 7-те джуджета, плюс Москов, плюс Христо Иванов, плюс Румен Христов и плюс 10 шота ваксини Istanbul sunset, реално прави цела баничарка, пълна с прогресивни идеи. 

Ако прибавим към това политическо чудо и икономическото чудо Славчо Христов, то тогава вече имаме откровена “Драгалевска скара” с десерт 29-годишна торта, няколко хербаризирани теменужки и танцуващ на фанфари пред хотел "Хемус", еманципиран от мозъка си Бакърджиев.

Или още по-кратко. Ако участва в следващите избори, СДС има реален шанс да мине бариерата от 4 процента и да влезе в ръководството на домсъвета на блока на Спас Гърневски в Пловдив. 

И това също би било своеобразен успех! 

Или ги надценявам?

Васил Петев

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 08 Декември 2018 11:17
  Бивш шеф на СДС във Варна и зърнен бос в редиците на Слави

  Интересен факт е, че човекът който е на преден план на снимката не кореспондира с критериите на “Няма такава държава”. Това е зърнения бос от Варна Емил Ефтимов.

 • Събота, 08 Декември 2018 11:17
  Да си припомним къде е проблемът

  Васил Петев с коментар във фейсбук за възприемането на свободата в обществото

 • Събота, 08 Декември 2018 11:17
  В дом на тъга расте единствено тъга

  Понеже от няколко дни част от публиката е в шумна истерия по случая с БНР и кой кого харесвал като лице на “демокрацията и свободното слово”, та седнах и аз да помисля по темата, за да установя само, че единственият журналист, когото действително съм харесвал през годините, е Радина Червенкова - много ми беше секси, бе! Нещо, което далеч не мога да кажа нито за Коритаров, нито за Патарински, нито за г-жа Беновска, нито дори за самия професор Стамен Стаменов - емблематичен водещ на емблематичното предаване “Дневници на уфолога” по СКАТ ТВ.

Оставете коментар