Сряда, 23 Октомври 2019
Сряда, 31 Август 2016 08:36

Депутатите отново на работа

Очаква се премиерът Бойко Борисов да дава обяснения за визитата си в  Турция

Започва новият парламентарен сезон. Депутатите се събират за първи път след лятната си ваканция, която тази година продължи един месец.

Очаква се от БСП да поискат и официално обяснение от премиера Бойко Борисов за това какви ангажименти е поел при посещението си в Турция.

В законодателството основните приоритети ще са антикорупционният и антитерористичният закони, Законът за МВР и държавния бюджет.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 31 Август 2016 08:36
  Борисов прие посланик Херо Мустафа и отчете: Със САЩ работим отлично в отбраната

  Министър-председателят Бойко Борисов прие в Министерски съвет извънредния и пълномощен посланик на САЩ Херо Мустафа, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

  Премиерът Борисов е поздравил Херо Мустафа за назначаването ѝ като посланик в София и е изразил увереност, че дипломатическите отношения между България и САЩ ще продължат да се развиват възходящо.

  България и САЩ са съюзници и стратегически партньори, а между нашите две страни е установен устойчив политически диалог на всички равнища, заяви Борисов по време на срещата.

  Той отбеляза отличното взаимодействие, което страните ни имат в областта на сигурността и отбраната - по двустранна линия и в рамките на НАТО. Премиерът посочи още, че както настоящата президентска администрация на САЩ, така и българското правителство отдава високо значение на изпълнението на ангажимента от Срещата на върха на НАТО в Уелс през 2014 г. за увеличаване на разходите за отбрана.

 • Сряда, 31 Август 2016 08:36
  Бойко Борисов открива завод за фарове на "Мерцедес": Завод след завод строим!

  Пътят Пловдив-Асеновград стана много хубав. От Пловдив до Истанбул и от Пловдив до Виена и Мюнхен се кара по права линия. Индустриалните зони, които изградихме са разпродадени.

 • Сряда, 31 Август 2016 08:36
  Борисов пред Макаров: На практика ще имаме две газови магистрали, нови! Докато другите говореха, ние строяхме

  Премиерът Бойко Борисов присъства на разширението на газопреносната мрежа по трасето на „Балкански поток“ в участъка от българо-турската граница до компресорна станция „Странджа“.

Оставете коментар