Понеделник, 25 Май 2020

Четвъртък, 08 Септември 2016 16:03

Трайчо Трайков: На балотажа смятам да гласувам за себе си

Кандидатурата му бе утвърдена днес

На балотажа смятам да гласувам за себе си. Имам уверението на всички партии, че без резерви ще работят за моята кандидатура. Това заяви на пресконференция след заседанието на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок Трайчо Трайков, чиято кандидатура беше утвърдена днес.

Обещавам да дам шанс на всички, които се чувстват патриоти, евроатлантици и са дясномислещи, да имат своя кандидат за президент, каза Трайков. Важното е, че ще има достатъчно време за избирателите да чуят нашите тези, да ги преценят и да съставят мнението си, добави той.

За мен е важно на хората да се даде възможност да гласуват за тези, които не само казват какво ще направят, а вече са показали какво могат да направят, каза още Трайков.

Благодаря на партиите от Реформаторския блок и гражданите, че проявиха мъдрост и в достатъчно добро време успяхме да издигнем кандидатурата. Убеден съм, че ще направим добра кампания и Трайков и Събев ще постигнат добър резултат, каза Иван Иванов, заместник-председател на Народното събрание.

Поддържахме кандидатурата на Гроздан Караджов до днес. При гласуването Трайков събра необходимите гласове за кандидат на РБ. СДС се съобразява с решението и ние ще работим като партия за тази кандидатура, добави Божидар Лукарски, председател на СДС и министър на икономиката.

Над 3/4 от гласовете на Изпълнителния съвет бяха за Трайков, каза Радан Кънев, председател на ДСБ.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар