Неделя, 09 Август 2020

Петък, 22 Април 2016 13:55

Пеевски и Доган в развод след скандал в Сараите

Медийният бос си тръгнал бесен от рождения ден на Сокола само 10 минути след началото на купона за богоизбрани, разузна BIG5.BG

Делян Пеевски и Ахмед Доган са пред генерален развод след сериозен скандал в боянските Сараи навръх рождения на Сокола, научи BIG5 от бодигард, присъствал на разпрата.

Драматичният развой на отношенията между „медийната дъвка“ (по Бойко Борисов, б.ред.) Делян Пеевски и кукловодът зад ДПС е факт заради пари, обясни очевидецът на скандала, втрещил богоизбраните гости на партито на Доган по повод неговия 62-и рожден ден, разтърсило ул. „Беловодски път“ на 29 март. Заради натегналата се обстановка бизнесменът-издател напуснал бесен купона само десетина минути след началото му. Смята се, че раздорът му с Доган в крайна сметка е натежал в полза на решението му да изнесе бизнесите си зад граница и напълно да загърби България. Че народният избранник, който за един ден бе шеф на ДАНС, смята да напусне родината наскоро потвърди и премиерът Бойко Борисов от ефира на Би Ти Ви.

„Не съм банкомат да ме източвате постоянно. Купувайте си изборите сами, крещял Делян Пеевски на Ахмед Доган“, пише и „Фрогнюз“. Сайтът на доскорошния служител на Пеевски Огнян Стефанов пише още, че техен източник е разказал как децибелите на скандала били като рев на ракетен двигател. „Само пари искате! Пари, пари, пари – няма вече“, атакувал фронтално депутатът от движението, притежател на съмнителни милиони.

„Ти за какъв се мислиш, бе! Аз съм те създал! Без мен си нула, петно, - отвърнал на разпенилия се млад олигарх Доган. Дадох ти бизнес империя в ръцете, не си изкарал сам и един лев, - не издържали нервите на основателя на етническата партия. И продължил: Самото ти име срина доверието на нашите хора в ДПС наполовина! Хората се отвращават от теб, търпят те заради мен, иначе да са те изхвърлили като боклук отдавна!”

Такива крясъци и епитети в сараите обслужващият персонал не помни, продължава „Фрогнюз“. Като истински ураган описват те размяната на реплики и обиди между мъжете, които през последните десетина години превърнаха ДПС в емблема на тъмен бизнес и корупция.

„Ще се махна и без това не мога да ти дишам демагогията и простотиите повече", налетял отново едрият политик. „Няма кой да плаче за теб, но имаш дългове, които ще платиш! Ще пла-тиш – знаеш това“, отсякъл Доган и турил точка на скандала.

След скандала депутатът се изнесъл на виелица от сараите, където го чакала многобройната му охрана. Оттам отпрашил към хотел „Берлин“, където е щабът на кръга #Кой, твърдят очевидците на „Фрогнюз“.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар