Събота, 11 Юли 2020

Четвъртък, 05 Май 2016 12:02

Доган – фен на „Междузвездни войни"

Пожелавам ви да овладеете Силата на единството и заедността, посочи почетният председател на ДПС във фейсбук

Фенове от цял свят отпразнуваха вчерашния Ден на "Междузвездни войни". Едни се подкипряха като герои от сагата, други организираха филмови маратони, а трети се поздравяваха с картинки от сагата или с "Нека Силата бъде с теб!" - "May the Fourth (четвърти, но звуково наподобява "Force" - силата) be with you".

Оказа се, че Ахмед Доган също е фен на култовата сага. Макар че рядко публикува каквото и да е на профила си във фейсбук, късно вчера почетният лидер на ДПС отбеляза 4 май.

"Пожелавам ви да овладеете Силата на единството и заедността, защото тя ще ви трябва за преодоляване на много сериозните предизвикателства, които се появяват на хоризонта", написа Доган.

Всъщност той цитира дословно себе си. На 24 април, когато бе националната конференция на ДПС, той отбеляза същото в обръщението си към делегатите.

И тогава, и днес Ахмед Доган пише думата "Силата" с главна буква.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 05 Май 2016 12:02
  Ахмед Доган и Делян Пеевски се отказаха от охраната на НСО

  „Решението е изцяло тяхно, показали са, че са национално отговорни политици“, каза Кючюк на плажа край Росенец

 • Четвъртък, 05 Май 2016 12:02
  Втори сблъсък на „Росенец“ (ВИДЕО)

  Втори сблъсък настъпва на плажа в лесопарк „Росенец“, след като протестиращите срещу резиденцията на ДПС нахлуха на плажа и се заканиха да ходят там всеки ден до края на лятото

 • Четвъртък, 05 Май 2016 12:02
  Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в парка "Росенец"

  Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ пристигна в парка "Росенец", където сутринта започна масово събиране на хора, близо до имение, свързано с почетния председател на партията Ахмед Доган. Карадайъ бе посрещнат в района от симпатизанти със скандирания "ДПС", предаде БТА

Оставете коментар