Сряда, 08 Юли 2020

Сряда, 28 Септември 2016 15:01

Каракачанов и Нотев представиха президентската си програма

Мотото на кампанията им е „България над всичко”

„Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО” официално представиха днес кандидатите си за президент и вицепрезидент – Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Мотото на кампанията им е „България над всичко”, с което патриотите искат да покажат, че са загърбили личните си конфликти в името на страната ни.

„Изключително удовлетворен съм от постигнатото. Дадохме пример как трябва да се работи и как личното трябва да остане на заден план в името на каузата.”, заяви Волен Сидеров.

Volen

Кандидатът за президент Красимир Каракачанов обърна голямо внимание върху външната политика на страната ни и проблема с бежанците. „Не можем да позволяваме България да бъде жертва на безотговорната европейска политика на някои големи държави.”, заяви Каракачанов. „Сегашната европейска политика на практика ще ни превърне в буферна зона. Ясно и категорично сме отстоявали първо окончателно завършване на оградното съоръжение, което трябва да предпазва границата между България и Турция, изпращане на допълнителни части на Българската армия, които да подпомогнат гранична полиция при охраната на тази граница, включително използвайки и сила за отблъскване на големи организирани групи нелегални имигранти. Нямаме абсолютно никакъв интерес и не трябва да допускаме България да бъде наводнена от нелегални мигранти“, добави той.

Явор Нотев за пореден път напомни за важната роля на държавния глава. „Президентската институция има своята отговорност за съдбините на България и във времена като днешните тази отговорност се очертава като още по-тежка, сериозна и решаваща. Със съзнанието за това участваме в надпреварата за президентската институция с г-н Каракачанов.”, заяви Нотев. „Приемам номинацията и излъчването ми за кандидат за вицепрезидент като висока чест, огромна отговорност пред патриотичната идея, пред съмишлениците и организираните членове на партиите, които създадохме тази коалиция, но и към всички български граждани и пред страната“, допълни той.

Simeonov

Председателят на предизборния щаб на коалицията Валери Симеонов заяви, че останалите кандидати са под нивото на техния. „Красимир Каракачанов ще се състезава в предизборната кампания със кандидати, които са много под неговото ниво. Това са стари моми, карикатури на генерали, провалени министри и прочие индивиди от този род.”, заяви Симеонов.

СНИМКИ: Калоян Сомлев, BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар