Събота, 04 Юли 2020

Четвъртък, 29 Септември 2016 15:15

Захариева дава 216 хил. лв. за наем на 15 принтера

Аутсорсингът на печатни услуги ще става в сградите на ул. “Славянска”, “Аксаков” и “Дондуков” 2А

Министерство на правосъдието (МП) в лицето на министър Екатерина Захариева е решило да въведе частичен аутсорсинг на печатането на документация през следващите три години.

Това става ясно от публично състезание, което ведомството е обявило преди два дни.

Срещу 216 000 лв. МП иска да наеме 15 принтера за срок от 3 години, както и да си осигури поддържа на 11 копирни устройства, които са собственост на ведомството, съобщи БГНЕС.

От документацията става ясно, че изпълнителят трябва да осигури поддръжка на 11 копирни устройства, един от които е с гаранция до края на 2017 г. Това включва и подмяна на тонерите за срок от 36 месеца.

Със същото публично състезание от правосъдното министерство искат да наемат и 15 други устройства, които да позволяват цветно и черно-бяло принтиране, копиране и сканиране. Приблизителното средно месечно натоварване за всички машини ще е 250 000 копия, става ясно още от документацията. Като цената на копие не трябва да надвишава 2 стотинки без ДДС за черно-бяло и 20 стотинки за цветно копие във формат А4. Самата публично състезание не е разделена на обособени позиции, за да се улесни възложителя, в конкретния случай правосъдното министерство.

Изборът на изпълнител ще стане на основание предложена “най-ниска цена”, а кандидатите трябва да докажат, че в изминалите три години са изпълнили поне две дейности, които са същите или сходни с предмета на настоящата поръчка. Аутсорсингът на печатни услуги ще се осъществява в сградите на МП на ул. “Славянска”, “Аксаков” и бул. “Дондуков” 2А.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар