Петък, 18 Септември 2020

Събота, 01 Октомври 2016 12:11

Красимир Каракачанов е „за” връщането на казармата

Лидерът на ВМРО призна, че не е ходил на родителски срещи на дъщеря си

Лидерът на ВМРО и кандидат-президент от коалиция „Обединени патриоти” Красимир Каракачанов е сред най-убедените привърженици на връщането на наборната военна служба у нас. В студиото на „Тази събота” той отново застъпи темата, която стана актуална заради бежанската вълна и кризите на юг и на североизток от нашата страна.

„Аз много добре знам, че това не се приема от част от обществото. Има нещо по-важно от избори, от постовете – да бъдеш откровен. Не мога само заради едни избори да спра да говоря”, подчерта националистът. Действително, връщането на казармата не се ползва с пълна подкрепа… даже и в относително близкия кръг на Каракачанов.

Дъщеря му Деница от 7 години има приятел и „той смята, че дори 6 месеца в казармата е изгубено време”. Самата тя е на позицията на баща си: „Той (приятелят й – б.р.) е трябвало да мине едни 6 месеца, поне – те учат едно младо момче да стане един млад мъж”. Самият Красимир Каракачанов призна, че все още не е обсъждал темата с него.

Лидерът на ВМРО призна, че не е ходил на родителски срещи – не искал да се създаде впечатлението, че дъщеря му се ползва с протекцията на своя баща депутат. Той призна, че се е опитвал да „дава акъл” на Деница, когато започнала да ходи по купони, но се стараел да бъде либерален.

Тя го описа като „много интересен персонаж около едно израстващо момиче”, като най-ценното му качество е „огромната искрена любов към родината”.

BIG5.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар