Понеделник, 21 Септември 2020

Неделя, 02 Октомври 2016 11:30

Борисов похвали комисията за вота, че опазила тайната за президента

 Съжалявам, че основният ни опонент не намери нито един честен и почтен човек, каза Борисов за  БСП

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов похвали изпълнителната комисия на партията си, че може да пази тайна, след като името на кандидата им не се е чуло до днес.

"Съжалявам, че основният ни опонент не намери нито един честен и почтен човек", каза Борисов, имайки предвид кандидата на БСП ген. Румен Радев.

Борисов подчерта, че кандидатът на ГЕРБ ще е техен човек, човек на ГЕРБ, а не както досега - още в първия час след вота той вече се разграничава от партията, която го е издигнала.

"Путин назначава Медведев", даде пример той. "Що за глупост е това президентът да е алтернатива на управлението", каза Борисов.

 "Какво разбира един кмет или един генерал, свикнал да изпълнява заповеди, от ветото върху законите", попита реторично той, в което може би имаше намек, че Фандъкова няма да е кандидатът им и че това е в сферата на компетентност на Цачева.

"ГЕРБ не залага на популизма и няма да работи с компромати, но опонентите ни ще направят точно това", каза в речта си на форума за обявяването на кандидат-президентската двойка на партията съпредседателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб Цветан Цветанов.

Решението на изпълнителната комисия не е забавено, то беше взето в подходящия момент, обясни Цветанов и допълни, че двойката им е екип от двама доказали се човека, били част от партия ГЕРБ.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 02 Октомври 2016 11:30
  Европа показа жълт картон на ГЕРБ - време е за червен!

  Депутатът от ГЕРБ Тома Биков, изживяващ се като трубадур и адвокат на Бойко Борисов, направи удивително изказване, че европейската преса, критикуваща българското правителство, била платена!? Репликата му е свързана с критичните публикации в авторитетни европейски медии, отразяващи тримесечните протести в България срещу корупцията и мафиотското управление на ГЕРБ...

 • Неделя, 02 Октомври 2016 11:30
  Цветанов: Бойко Борисов няма да бъде следващият премиер на България

  Бившият втори в ГЕРБ Цветан Цветанов представи инициативния комитет за учредяване на новата си партия „Републиканци за България“

 • Неделя, 02 Октомври 2016 11:30
  Борисов яхна джипката в Родопите: Най-важното е - войната е между ГЕРБ и ДПС! Другите са за цвят

  Във Велинградско село премиерът бе посрещнат с бурни аплодисменти и с подкрепа да не подава оставка.

  Премиерът Бойко Борисов отново се качи на джипа, но този път в Родопите и по-специално из селата във Велинградско. Той посъветва всички, които говорят, да дойдат в Родопите и да видят кой кой е, тъй като в смесените райони само ГЕРБ се изправяло срещу ДПС.

  Борисов бе посрещнат с бурни аплодисменти. Пред местните жители той поясни, че на площада и на жълтите павета искат оставка, а те му отговориха да не подава такава и, че те са с него. Те добавиха, че са били първото село в община Велинград, което е гласувало за ГЕРБ.

  „Ако тука не сме в Родопите толкова дейни, то къде? Да ми говорят за ислямски мисионери. Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат тук и да видят, освен ГЕРБ и ДСБ каква битка се води. Да видят колко имат от „Да България, Мая Манолова. Да дойдат и да видят и кметовете са само от тия две партии. Да дойдат и да видят кой кой е“, призова министър-председателят.

Оставете коментар