Петък, 18 Септември 2020

Неделя, 02 Октомври 2016 13:15

БСП за кандидатурата на Цачева: Това е началото на края за ГЕРБ

Това е г-н Плевнелиев номер 2, но в рокля, коментира лидерът на левицата

„Това е началото на края за ГЕРБ”, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след обявяването на кандидатурата на ГЕРБ з апрезидент.

 "Това е продължение на сегашната линия в президентската институция. Послушни хора, които ще изпълняват само една воля. Това е г-н Плевнелиев номер 2, но в рокля – послушни хора, които ще изпълняват волята на премиера”, коментира Нинова пред Нова телевизия.

По думите й Борисов ясно е дал да се разбере, че ако бъде избрана тази двойка, да не си и помисля да прави различна политика от тази на премиера и външния министър. „Тоест – ще слушат”, категорична бе тя.

Според Нинова е „обидно да си избираш президент по метода на изключване”.„От думите на премиера става ясно, че по метода на изключването, Цачева е най-малко нужната му”, каза също Корнелия Нинова

„Томислав Дончев има качества и му е необходим в Министерския съвет, кметовете имат качества и са му необходими, най-малко необходим и ненужен се оказва г-жа Цачева”, заяви Корнелия.

„Все по-ясна ми се вижда победата на ген. Радев и Илияна Йотова”, заяви още Нинова. „Нашата кампания ще бъде позитивна и ще предлагаме алтернативата”, каза още лидерът на БСП.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар