Понеделник, 09 Декември 2019
Четвъртък, 23 Май 2019 12:42

Веселин Марешки подкрепя Истанбулската конвенция

Бизнесменът-политик се напъна да атакува БСП

Веселин Марешки подкрепя Истанбулската конвенция. Без да е чел вероятно документа, той поясни, че причината за това била, че е срещу насилието на жените. Това стана ясно още в началото на тази година от негово тв участие, Веротно той е и "за" джендър идеологията, очевадно разписана във въпросния документ.

Той скочи и на БСП заради внесен от социалистите вот на недоверие: "Най-много обвинения за корупция има към тях". посочи бизнесменът-политик.

Малко по-рано в пленарна зала той дори излезе от рамките на добрия тон по дрес на Корнелия Нинова с репликата, че ще гласува с "третата си част"  за внесения от левицата вот на недоверие към правителството на Борисов. Според зам.-шефа на парламента "БСП и ГЕРБ са двете страни на една монета". Очаквано обаче той подкрепи управляващата партия, както заяви, че ако кабинетът падне, "държавата ще бъде обзета от хаос."

Затова, оправда се той, неговата партия избрала стабилността. И като истински Матросов на амбразурата защити гербаджиите: "Няма алтернатива на това правителство."

Напомняме, че Марешки се превърна и в "златния пръст" на ГЕРБ, за да обезпечи кворума в интерес на властимащите, след като БСП напусна Народното събрани.

Освен това от думите ме се разбра, че "ВОЛЯ винаги ще е готова за работа срещу корурцията". Какво обачи направи той и партията му при гърмящите един след друг корупционни скандали с властта, които дори прокурата разследва, остава загадка.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар